Γκουαρντιόλα: «Είμαι ο πιο διάσημος στη Σίτι» (vid)

Γκουαρντιόλα: «Είμαι ο πιο διάσημος στη Σίτι» (vid)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα εμφανίστηκε λιγάκι ειρωνικός προς τους δημοσιογράφους για τον έντονο διάλογο που είχε με τον Γκρίλις, στον αγώνα με την Άρσεναλ.

Ο έντονος διάλογος που είχε ο Πεπ Γκουαρντιόλα με τον Τζακ Γκρίλις στο παιχνίδι με την Άρσεναλ φαίνεται πως έχει δημιουργήσει θέμα στα δημοσιογραφικά «πηγαδάκια».

Στ0 περιθώριο της συνέντευξης Τύπου του κρίσιμου παιχνιδιού για την Μάντσεστερ Σίτι με αντίπαλο την Άστον Βίλα, ο Καταλανός προπονητής έδωσε τις δικές του, ιδιαίτερα «αιχμηρές» απαντήσεις.

«Το κάνω για τις κάμερες, για τον εγωισμό μου. Είμαι το πιο διάσημο άτομο στην ομάδα, αν είμαι μπροστά στην κάμερα μπορώ να κοιμηθώ γιατί έχω απίστευτη ικανοποίηση», είπε ειρωνικά ο Πεπ. «Πάντα προσπαθώ να επικρίνω τους παίκτες και να τους κάνω να αισθάνονται πόσο κακοί είναι. Όταν ο Έρλινγκ σκοράρει τρία γκολ, οι έπαινοι πρέπει να είναι για μένα, όχι για εκείνον. Οι έπαινοι είναι πάντα για μένα, όχι για τους παίκτες».

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η κάμερα πιάνει τον Ισπανό να κάνει συστάσεις σε παίκτη του, τουναντίον έχει συμβεί αρκετές φορές και στο παρελθόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ