Λίβερπουλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 3-1: Αγχώθηκαν, αλλά δεν αφήνουν την κορυφή οι «reds»

Λίβερπουλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 3-1: Αγχώθηκαν, αλλά δεν αφήνουν την κορυφή οι «reds»

Η ουραγός Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έβαλε δύσκολα στη Λίβερπουλ, η οποία πήρε τη νίκη με 3-1 όμως και έπιασε ξανά κορυφή στην Premier League.

Δεν ξεκολλάει από την κορυφή η Λίβερπουλ! Τι κι αν δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στην ουραγό και σχεδόν υποβιβασμένη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ; Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πήρε τη νίκη με 3-1 για την 31η αγωνιστική της Premier League και άφησε τις Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι στο -2 και -3 αντίστοιχα.

Η Σέφιλντ ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο ματς και έχασε τεράστια ευκαιρία στα πρώτα μόλις δευτερόλεπτα όταν ο Μακατί πλάσαρε από κοντά και ο Κέλεχερ έδιωξε με τα πόδια. Ο Σαλάχ στο 6′ είχε μία καλή ευκαιρία για τη Λίβερπουλ που στο 17′ άνοιξε το σκορ με τυχερό γκολ καθώς ο Γκριμπίτς πήγε να κάνει γέμισμα, ο Νούνιεζ έβαλε την κόντρα και η μπάλα πήγε στα δίχτυα για το 1-0. Νούνιεζ, Σόμποσλαϊ και Ντίαζ είχαν ευκαιρίες για δεύτερο γκολ μέχρι την ανάπαυλα ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Μπογκλ άγγιξε το 1-1, αλλά ο Κέλεχερ έσωσε.

Διαβάστε επίσης: Δεν υπάρχει αυτό το λαχείο!

Στο 58ο λεπτό ο Μακατί έκανε όμορφη σέντρα, ο Χάμερ πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω στον Μπράντλεϊ και στα δίχτυα για το 1-1. Στο 65′ ο Φαν Ντάικ έχασε τεράστια ευκαιρία με κεφαλιά και το 2-1 ήρθε τελικά στο 77′ με τρομερό σουτ του Μακάλιστερ. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 90′ ο Χάκπο με κεφαλιά.

Λίβερπουλ: Κέλεχερ, Μπράντλεϊ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Γκόμεζ (72’ Χάκπο), Μακάλιστερ, Σόμποσλαϊ (72’ Τζόουνς), Χράβενμπεχ (60’ Ρόμπερτσον), Σαλάχ (60’ Έλιοτ), Ντίαζ, Νούνιεζ

Σέφιλντ Γιουναϊτεντ: Γκρίμπιτς, Χόλγκεϊτ, Αχμέντοντζιτς, Τράστι, Μπόγκλ, Σόουζα, Αρμπλάστερ, Χάμερ (62΄Όσμπορν), Ρόμπινσον, Μάκατι (63’ Μακμπέρνι), Μπρέρετον Ντίαζ (63’ Οσούλα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ