Φέγενορντ – Άγιαξ 6-0: Ιστορικός διασυρμός για τον «Αίαντα»

Φέγενορντ – Άγιαξ 6-0: Ιστορικός διασυρμός για τον «Αίαντα»

Την πιο βαριά ήττα στην ιστορία του στο πρωτάθλημα υπέστη ο Άγιαξ που είδε τη Φέγενορντ να τον σκορπίζει με το εντυπωσιακό 6-0.

Η Φέγενορντ έκανε επίδειξη δύναμης και διέσυρε τον βαθιά προβληματικό φέτος Άγιαξ, με το ταπεινωτικό 6-0, απομακρύνοντας την ομάδα του «Αίαντα» ακόμη και από τον τελευταίο στόχο της για συμμετοχή στα κύπελλα Ευρώπης την επόμενη σεζόν, ενώ απομένουν πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε της φετινής σεζόν στην Eredivisie.

Οι γηπεδούχοι έκαναν πάρτι στην άμυνα του Αγιαξ, ο οποίος γνώρισε σήμερα την πιο ταπεινωτική ήττα στην ένδοξη ιστορία του στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Η Φέγενορντ… χώρισε τα γκολ της σε τρία ανά ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε ο Παϊσάο στο 34′ και ένα λεπτό μετά ο Μίντε έκανε το 2-0, με τον Χάνκο να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους.

Οι παίκτες του του Άρνε Σλοτ δεν είχαν όρεξη να σταματήσουν και συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς. Ο Μίντε στο 56′ έκανε το 4-0 και ο Τίμπερ στο 62′ το 5-0. Το τελικό 6-0 και μαζί τον διασυρμό του Άγιαξ, κλείδωσε ο Παϊσάο στο 66ο λεπτό της συνάντησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ