Φαν Ντάικ: «Νιώθουμε σαν να χάσαμε, ήταν ξανά δικό μας λάθος»

Φαν Ντάικ: «Νιώθουμε σαν να χάσαμε, ήταν ξανά δικό μας λάθος»

Η Λίβερπουλ απέτυχε να νικήσει στο «Ολντ Τράφορντ» αν και κυριάρχησε στο πρώτο μέρος με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να παραδέχεται πως η ευθύνη για το 2-2 βαραίνει εκείνους.

Το πρώτο μέρος στο «Ολντ Τράφορντ» ανήκε ολοκληρωτικά στην Λίβερπουλ, όμως η καθολική υπεροχή της μεταφράστηκε μόνο σε ένα γκολ, κάτι που της στοίχισε στο δεύτερο μέρος.

Ένα «τραγικό» σφάλμα του Κουάνσα έδωσε την ευκαιρία στον Μπρούνο Φερνάντες να ισοφαρίσει και ακολούθησε η ολική ανατροπή με το μαγικό γκολ του Μέινου με τον Σαλάχ να χαρίζει το βαθμό της ισοπαλίας στους «ρεντς».

Διαβάστε επίσης: Άρης – Παναθηναϊκός 0-2: Μεγάλο «διπλό» για τους πράσινους

«Αισθανόμαστε πως χάσαμε, είναι λάθος μας ξανά», παραδέχτηκε αρχικά στην κάμερα του «BBC» ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, και συνέχισε λέγοντας τα εξής:

«Είχαμε τόσες πολλές ευκαιρίες θα έπρεπε να καθαρίσουμε το ματς. Δυστυχώς κάναμε ένα ατομικό λάθος στη φάση του 1-1 και είχαμε πολύ χρόνο για να φτιάξουμε τα πράγματα αλλά βιαζόμασταν.

Παρά το γεγονός όμως ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-1, είχαμε και πάλι αρκετές ευκαιρίες. Δεν θα πρέπει να αισθάνεται ένοχος για το λάθος του ο Κουάνσα.

Λάθη συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και όσοι κάνουν καριέρα, έχουν λάθη και μαθαίνουν από αυτά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ