Εξασφάλισε την παραμονή η Γκλάντμπαχ (1-3) – Νίκη… Ευρώπης για τη Χόφενχαϊμ (3-1)

Εξασφάλισε την παραμονή η Γκλάντμπαχ (1-3) – Νίκη… Ευρώπης για τη Χόφενχαϊμ (3-1)

Μεγάλη νίκη για την Γκλάντμπαχ που επικράτησε 3-1 της Βόλφσμπουργκ, εξασφαλίζοντας την παραμονή της. Σημαντικό αποτέλεσμα και για τη Χόφενχαϊμ που διατηρεί τις ελπίδες της για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η Γκλάντμπαχ πέτυχε σπουδαία νίκη με 3-1 μέσα στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής στην Bundesliga, και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ οι γηπεδούχοι παραμένουν σε κίνδυνο, καθώς είναι μόλις πέντε βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς (7′ Μπακού), αλλά η Μπορούσια ήταν καλύτερη στο β’ μέρος και κατάφερε να κάνει την ανατροπή σε έξι λεπτά με τα γκολ των Ιτακούρα (52′) και Νγκουμού (58′).

Νωρίτερα, η Χόφενχαϊμ πήρε τη σημαντική νίκη με 3-1 επί της Άουγκσμπουργκ και διατήρησε τις ελπίδες της πως θα μπορέσει τελικά να κερδίσει ένα εισιτήριο για τα ευρωπαϊκά κύπελλα την επόμενη σεζόν.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν μέσα σε τρία λεπτά να πετύχουν δύο γκολ (17′ Βέγκχορστ, 20′ Κράμαριτς) και οι φιλοξενούμενοι το μόνο που μπόρεσαν ήταν να μειώσουν στο 61ο λεπτό με τον Ντεμίροβιτς, ενώ στο 90′ ο Μπεπού διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ