Γουλβς – Άρσεναλ 0-2: Ξεπέρασαν το διπλό σοκ και έπιασαν κορυφή οι «κανονιέρηδες»

Γουλβς – Άρσεναλ 0-2: Ξεπέρασαν το διπλό σοκ και έπιασαν κορυφή οι «κανονιέρηδες»

Η Άρσεναλ άφησε πίσω την ήττα από την Άστον Βίλα και τον αποκλεισμό από την Μπάγερν επικρατώντας με 2-0 της Γουλβς και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League.

Η ήττα-σοκ από την Άστον Βίλα στο «Emirates» και ο αποκλεισμός από την Μπάγερν στο Champions League ταρακούνησαν την Άρσεναλ που έβγαλε αντίδραση στο «Molineux»! Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα επικράτησε με 1-0 της Γουλβς για την 34η αγωνιστική της Premier League και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με ματς περισσότερο από Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ που ακολουθούν.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές καλές στιγμές, με την πρώτη από αυτές να είναι στο 20ο λεπτό όταν ο Ράις αμαρκάριστος έστειλε λίγο άουτ την μπάλα. Δέκα λεπτά αργότερα η Γουλβς «άγγιξε» το γκολ, αλλά ο Ραγιά με τη βοήθεια του δοκαριού έσωσε την ομάδα του από το σουτ του Γκόμερ. Τελικά, στο 45′ ο Τροσάρ με τρομερό σουτ από ασίστ του Ζεσούς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλες εκπλήξεις από τον Μεντιλίμπαρ – Ποιους βασικούς άφησε εκτός με ΠΑΟΚ!

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα ήταν ακόμη χειρότερα καθώς ουσιαστικά δεν υπήρχαν ευκαιρίες. Η Γουλβς ήθελε, αλλά δεν μπορούσε, ενώ η Άρσεναλ βγήκε πολλές φορές με καλές προϋποθέσεις στον χώρο. Τις καλύτερες στιγμές της μάλιστα τις είχε στις καθυστερήσεις με δύο σουτ από Σάκα και Μαρτινέλι, με τον Όντεγκααρντ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων να είναι τελικά αυτός που σκόραρε για το 0-2 από κοντά και τελείωσε το ματς.

Γουλβς (Γκάρι Ο΄Νιλ): Σα, Μπουένο, Τότι, Κίλμαν, Μπουένο, Ντόχερτι (75΄Νούρι), Τραορέ, Γκόμες, Ντόιλ, Τσιρέουα (75΄Σαράμπια), Χουάνγκ (51΄Λεμινά)

Άρσεναλ (Μικέλ Αρτέτα): Ραγιά, Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Κίβιορ, Ράις, Όντεγκααρντ, Χάβερτς, Σάκα, Τροσάρ (72΄Μαρτινέλι), Γκαμπριέλ Ζεσούς (80΄Παρτέι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ