Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά την φυγή του Κλοπ

Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά την φυγή του Κλοπ

Η Λίβερπουλ προετοιμάζεται για τη νέα της εποχή και, σύμφωνα με την Telegraph, η αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ μπορεί να σημάνει και το τέλος του Ντάργουιν Νούνιες από τους Ρεντς

Η ήττα στο ντέρμπι με την Έβερτον φρέναρε για τα καλά τα όνειρα της Λίβερπουλ για την κατάκτηση της Premier League, με τους Ρεντς πλέον έχουν ανάψει στο φουλ τις μηχανές για την προετοιμασία της επόμενης ημέρας τους.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής, Μάικλ Έντουαρντς, είναι ο άνθρωπος που θα βρει τον διάδοχο του Γιούργκεν Κλοπ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, αλλά θα κληθεί να πάρει και γενναίες αποφάσεις για το ρόστερ της επόμενης σεζόν, με αρκετούς ποδοσφαιριστές να αποχωρούν στο τέλος της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Ένας από τους παίκτες που δεν είναι σίγουρος για την επόμενη σεζόν είναι ο Ντάργουιν Νούνιες, το μέλλον του οποίου δείχνει, σύμφωνα με την Telegraph, αβέβαιο στη νέα Λίβερπουλ. Σχεδόν δύο χρόνια μετά τη μεταγραφή του αντί 85 εκατομμυρίων ευρώ, Ουρουγουανός έχει προβληματίσει με τη μη αποτελεσματικότητά του και την πληθώρα χαμένων ευκαιριών του, παρά τη φετινή του βελτίωση.

«Όταν ο Κλοπ αποχωρήσει το καλοκαίρι, ο Νούνιες θα χάσει τον μεγαλύτερό του σύμμαχο στην ομάδα. Ο Μάικλ Έντουαρντς και ο Ρίτσαρντ Χιούζ θα εξετάσουν ψυχρά τη συνεισφορά του Ουρουγουανού. Θα κληθούν να αποφασίσουν αν ο Νούνιες είναι όντως ένα διαμάντι που θέλει γυάλισμα ή αν θα βγει στο σφυρί για τη χρηματοδότηση ενός έτοιμου, τέλειου αντικαταστάτη», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της Telegraph.

Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, προβληματισμός υπάρχει και για την εικόνα του Μοχάμεντ Σαλάχ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2025. Μένει να φανεί αν ο Αιγύπτιος θα πωληθεί, πάντως μπορεί να αισθάνεται πολύ πιο ασφαλής από ότι ο Νούνιες.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός πήγε στην Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2022 και μέχρι στιγμής έχει καταγράψει 92 συμμετοχές με απολογισμό, 33 γκολ και 17 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ