Κλοπ: «Ωραίος τύπος ο Σλοτ, μου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του»

Κλοπ: «Ωραίος τύπος ο Σλοτ, μου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του»

Ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Άρνε Σλοτ που είναι ο βασικός υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει στην Λίβερπουλ, με τον Γερμανό να αναφέρεται στον τρόπο παιχνιδιού που επιβάλει ο Ολλανδός τεχνικός στις ομάδες που έχει δουλέψει

Η διοίκηση της Λίβερπουλ διαπραγματεύεται με την Φέγενορντ, προκειμένου να κάνει δικό της τον Άρνε Σλοτ από το ερχόμενο καλοκαίρι και να καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί στον πάγκο της με την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ.

Μια επιλογή που όπως φαίνεται υποστηρίζει και ο Γερμανός προπονητής, ο οποίος στην συνέντευξη Τύπου, για τον αγώνα πρωταθλήματος των ρεντς με την Γουέστ Χαμ (27/4,14:30), αναφέρθηκε στον Ολλανδό συνάδελφό του μιλώντας με τα καλύτερα λόγια.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτες «μπηχτές» του Μπράουν για τον Παναθηναϊκό: «Είναι δειλοί, ασχολούνται μόνο με τους διαιτητές…»

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τον προπονητή της Φέγενορντ ο Κλοπ απάντησε: «Δεν ξέρω κάτι για αυτό, δεν εμπλέκομαι στην όλη διαδικασία. Αυτό που μου αρέσει είναι πως, εάν είναι ο εκλεκτός, θέλει να αναλάβει την Λίβερπουλ. Είναι ενθουσιασμένος.

Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει ποδόσφαιρο η ομάδα του. Όλα όσα ακούω για αυτόν είναι πως είναι ένας ωραίος τύπος. Εάν είναι αυτός η λύση, ανυπομονώ να δω.

Όλα φαίνονται ωραία», τόνισε αρχικά ο Γερμανός, για να προσθέσει με νόημα: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα από την Έβερτον και για την κατάσταση της ομάδας μου. Η δουλειά του προπονητή της Λίβερπουλ είναι η καλύτερη στο κόσμο.

Το γεγονός πως δεν τα πηγαίνουμε καλά στο φινάλε της φετινής σεζόν ενδεχομένως να τον βοηθήσει στην πρώτη του σεζόν στο Άνφιλντ, αφού θα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ