Σλοτ: «Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος για τη συμφωνία των δύο ομάδων»

Σλοτ: «Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος για τη συμφωνία των δύο ομάδων»

Ο Άρνε Σλοτ σε δηλώσεις του στην Ολλανδία παραδέχθηκε δημόσια ότι θέλει να αναλάβει τη Λίβερπουλ και να αντικαταστήσει τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Άρνε Σλοτ «προπορεύεται» στην κούρσα της διαδοχής του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ.

Από τη στιγμή που η περίπτωση του Ρούμπεν Αμορίμ δεν προχωράει οι Ρεντς προέκριναν την περίπτωση του Ολλανδού κόουτς που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στη Φέγενορντ και υπάρχει ανοιχτή διαπραγμάτευση μεταξύ των δυο κλαμπ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Οι αντιδράσεις του πάγκου στην διαδικασία των πέναλτι, τα ελληνικά του Ροντινέι και το… πάρτι στα αποδυτήρια (vid)

O 45χρονος τεχνικός μίλησε στο ESPN και ξεκαθάρισε πως θέλει να γίνει προπονητής της Λίβερπουλ και ευελπιστεί πως οι δυο ομάδες θα βρουν τη χρυσή τομή. Θυμίζουμε πως η Φέγενορντ απέρριψε την πρώτη πρόταση των Reds για τον Σλοτ, ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2026.

«Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι θέλω να δουλέψω εκεί, να γίνω ο προπονητής της Λίβερπουλ. Οι ομάδες διαπραγματεύονται, οπότε ακόμα είμαι εδώ. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να επιτευχθεί μια συμφωνία, αλλά έχω αισιοδοξία ότι θα γίνει», ανέφερε ο Σλοτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ