Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Σίτι 0-2: Νίκησε και παραμένει στη κυνήγι της Άρσεναλ

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Σίτι 0-2: Νίκησε και παραμένει στη κυνήγι της Άρσεναλ

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από την έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ με 2-0 και παραμένει στο κυνήγι της Άρσεναλ έχοντας παιχνίδι λιγότερο.

Το… κυνήγι της Άρσεναλ συνεχίζεται από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία πέρασε από το «Σίτι Γκράουντ» επικρατώντας της Νότιγχαμ Φόρεστ με 2-0, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Premier League. Έτσι οι «πολίτες» είναι μια ανάσα μακριά από την κορυφή, έχοντας φυσικά και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας, όμως δεν ήταν τόσο επικίνδυνη όσο η Νότιγχαμ που έδειχνε να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Πάντως οι «γαλάζιοι» βρήκαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και έφτασαν στο πολύ σημαντικό «τρίποντο».

Η Φόρεστ ήταν πιο επικίνδυνη στο πρώτο μέρος, όμως η Μάντσεστερ Σίτι ήταν εκείνη που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, κάνοντας το 1-0 στο 32′ με δράστη τον Γιόσκο Γκβάρντιολ. Αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στο δεύτερο 45λεπτό το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν και δεύτερο γκολ με τον Έρλινγκ Χάλααντ στο 71′ διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ: Σελς, Ουίλιαμς (35’ Μοντιέλ), Άινα, Μουρίγιο (73’ Γέιτς), Μπολί (84’ Σανγκαρέ), Ντανίλο (73’ Ρέινα), Νιακατέ, Γκιμπς Γουάιτ, Χάντσον Οντόι, Ελάνγκα (73’ Ομομπαμιντέλε), Γουντ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον (46’ Ορτέγκα), Γουόκερ, Ακέ, Ακάντζι, Γκβάρντιολ, Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα, Ντε Μπρόινε (89’ Νούνες), Ντοκού (46’ Κόβατσιτς), Γκρίλις (61’ Χάαλαντ), Άλβαρες (89’ Μπομπ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ