H Tσέλσι διέλυσε την Γουέστ Χαμ κι έμεινε «ζωντανή» για την Ευρώπη (5-0)

H Tσέλσι διέλυσε την Γουέστ Χαμ κι έμεινε «ζωντανή» για την Ευρώπη (5-0)

Η Τσέλσι ήταν καταιγιστική κόντρα στην Γουέστ Χαμ, στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι της 36ης αγωνιστικής, επικράτησε με 5-0 και πλησίασε τις θέσεις που δίνουν ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο»

Τσέλσι… πέντε αστέρων κόντρα στην Γουέστ Χαμ, με τους «μπλε» να είναι ισοπεδωτικοί κόντρα στην Γουέστ Χαμ και να επικρατούν με 5-0 στην αναμέτρηση της 36ης αγωνιστικής της Premier League. H oμάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πέτυχε μια εύκολη νίκη κόντρα στα «σφυριά» και με αυτό τον τρόπο ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας, γλυκοκοιτάζοντας ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο» ενόψει της νέας σεζόν.

Η Τσέλσι καθάρισε την υπόθεση νίκη έπειτα από περίπου μισή ώρα αγώνα, έχοντας σημειώσει τρία γκολ. Ο… συνήθης ύποπτος, Κόουλ Πάλμερ άνοιξε το σκορ στο 15′ κι έφτασε τα 30 γκολ και ασίστ τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα. Ο Κόνορ Γκάλαχερ τον ακολούθησε ένα τέταρτο αργότερα και στο 36′ ο Νόνι Μαντουέκε έγραψε το 3-0.

Διαβάστε επίσης: Πώς εμπλέκεται η Παρτιζάν και ο Πάντερ με τον Κίναν Έβανς και τον Ολυμπιακό…

Με την έναρξη του 2ου μέρους ο Νίκολας Τζάκσον έδωσε το έναυσμα στην κερκίδα να αρχίσει την πλάκα και να φωνάζει πως θέλει και πέμπτο γκολ απέναντι σε μία Γουέστ Χαμ σε κρίση, με τον φευγάτο Ντέιβιντ Μόγες να μην μπορεί να τη συμμαζέψει. Εν τέλει, ο Σενεγαλέζος επιθετικός ήταν αυτός που τους έκανε τη χάρη στο 80ό λεπτό.

Τα «σφυριά» έχασαν τις ρεαλιστικές πιθανότητες να προσπεράσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη βαθμολογία, με τους «κόκκινους διαβόλους» και τους «μπλε» πλέον να δίνουν μάχη για την 6η θέση, μαζί με τη Νιούκαστλ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ