Τέλος από την Μπράιτον ο Ντε Τσέρμπι! (pic)

Τέλος από την Μπράιτον ο Ντε Τσέρμπι! (pic)

Αιφνιδιαστικό διαζύγιο του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι με την Μπράιτον αν και ο Ιταλός είχε για ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τους «γλάρους».

Και ξαφνικά, τέλος ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι από τον πάγκο της Μπράιτον! Με ανακοίνωσή τους οι «γλάροι» γνωστοποίησαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Ιταλό τεχνικό ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας για τελευταία φορά στο αυριανό (19/5) παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ντε Τσέρμπι βρίσκεται δύο χρόνια στην Μπράιτον την οποία οδήγησε για πρώτη φορά στην Ευρώπη και το Europa League παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Αν και είχε ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών και τώρα έχει ενδιαφέρον να δούμε πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός προπονητής αφού κορυφαίες ομάδες τον είχαν στις λίστες τους. Σε 88 αγώνες με την Μπράιτον, ο Ντε Τσέρμπι μέτρησε 38 νίκες, 20 ισοπαλίες και 30 ήττες με τέρματα 161-137.

Διαβάστε επίσης: Η «κλοπή» του Κοστίνια, ο Ολυμπιακός, οι «μεγάλοι» της Πορτογαλίας και η χειμερινή πρόταση της Τραμπζονσπόρ!

«Έχω απολαύσει πραγματικά μια έντονη και γεμάτη προκλήσεις διετία που εργάζομαι στην Premier League, τουλάχιστον αγωνιζόμενος σε τέσσερις μεγάλες διοργανώσεις αυτή τη σεζόν. Το να φύγω τώρα μου παρέχει χρόνο για να κάνω ένα διάλειμμα πριν αποφασίσω για τα μελλοντικά μου σχέδια», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ