Η Λίβερπουλ είχε ψηλά στην λίστα της τον Βαλβέρδε πριν κλείσει τον Σλοτ για διάδοχο του Κλοπ

Η Λίβερπουλ είχε ψηλά στην λίστα της τον Βαλβέρδε πριν κλείσει τον Σλοτ για διάδοχο του Κλοπ

Σύμφωνα με το έγκυρο «Athletic», η Λίβερπουλ είχε πολύ ψηλά στη λίστα τον Ερνέστο Βαλβέρδε για την αντικατάσταση του Γιούργκεν Κλοπ, πριν τελικά καταλήξει στην περίπτωση του Άρνε Σλοτ.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν το… κουνάει από την αγαπημένη του Αθλέτικ Μπιλμπάο, αφού ο Βάσκος προπονητής πριν λίγες μέρες υπέγραψε νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο Σαν Μαμές έως τον Ιούνιο του 2025.

Ο έμπειρος προπονητής έχει φτιάξει το όνομά του όλα αυτά τα χρόνια στην Ισπανία, ενώ πολλοί είναι αυτοί που εκτιμούν την δουλειά του και εκτός συνόρων. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτουν αγγλικά μέσα το όνομα του 60χρονου προπονητή «έπαιξε» δυνατά και για τον πάγκο της Λίβερπουλ.

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο «Μέντι» στο ημίχρονο και τα χαμόγελα για Ιμπόρα

Σύμφωνα με το έγκυρο «Athletic», η ομάδα του Μέρσεϊσαιντ εξέτασε ενδελεχώς πολλούς υποψήφιους, πριν καταλήξει στον Άρνε Σλοτ για διάδοχο του Γιούργκεν Κλοπ, με βασικά ονόματα τους Ρούμπεν Αμορίμ, Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, Λουτσιάνο Σπαλέτι, Σιμόνε Ιντζάγκι, Τσάμπι Αλόνσο, αλλά και τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

Παρόλα αυτά, το πλάνο αυτό δεν προχώρησε, με τους Ρεντς να καταλήγουν στον Σλοτ, ο οποίος θα αναλάβει τελικά το δύσκολο έργο της αντικατάστασης του Κλοπ, πιάνοντας δουλειά από την 1η Ιουνίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ