Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Το…έριξε στο φαΐ ο Λουκ Σο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Το…έριξε στο φαΐ ο Λουκ Σο

«Καλοπερνάει» στην Ίμπιζα ο αριστερός μπακ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Λουκ Σο και αυτό περνάει προς τα έξω…

Ο Λουκ Σο σε φωτογραφίες από τις διακοπές του στην Ίμπιζα, παρουσιάζεται με…κάποια παραπανίσια κιλάκια να απολαμβάνει τη θάλασσα με τους φίλους του. Οι τελευταίες φήμες που θέλουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κινείται για την απόκτηση του διεθνούς Βραζιλιάνου της Γιουβέντους, Άλεξ Σάντρο  μάλλον επηρέασαν αρνητικά τον Άγγλο που φαίνεται να το έχει ρίξει στο φαΐ για να…ξεχαστεί.

Ο 22χρονος αριστερός οπισθοφύλακας των «Κόκκινων Διαβόλων» δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζοσέ Μουρίνιο με αποτέλεσμα να έχει επιστρατευτεί για το αριστερό άκρο της άμυνας ο Άσλεϊ Γιανγκ.

Ο Σο στα τέσσερα χρόνια που βρίσκετε στους «Κόκκινους» έχει αγωνιστεί 66 φορές. Έχει σταθεί βέβαια κι άτυχος όταν τον Σεπτέμβρη του του 2015 είχε ένα σοκαριστικό τραυματισμό. Την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ο Μεξικάνος αμυντικός της Αϊντχόβεν, Έκτορ Μορένο, μ’ ένα αντιαθλητικό τάκλιν του είχε σπάσει το πόδι.

Ο Άγγλος αμυντικός μέχρι εκείνο το σημείο της χρονιάς ήταν βασικός σ’ όλα τα παιχνίδια της Γιουνάιτεντ, με αποτέλεσμα ο τραυματισμός να τον πάει πολύ πίσω. Ο Σο είχε κι άλλους τραυματισμούς στη συνέχεια που επηρέασαν την ποδοσφαιρική του εξέλιξη.

Με την θέση του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι αμφίβολη, η Τότεναμ έχει δείξει διατεθειμένη να κυνηγήσει την περίπτωσή του αν το ποσό που ζητήσει η Γιουνάιτεντ είναι «λογικό».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ