Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : «Σφήνα» για Φεκίρ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : «Σφήνα» για Φεκίρ

Δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζει πρόταση στη Λιόν για την απόκτηση του Ναμπίλ Φεκίρ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ακόμα μεσοεπιθετικού κι αναμένεται να κινηθεί για την περίπτωση του Ναμπίλ Φεκίρ της Λιόν. Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αγγλία οι κόκκινοι διάβολοι ενδιαφέρονται για τον Γάλλο ποδοσφαιριστή και θέλουν να μπουν ανάμεσα στις συζητήσεις της Λίβερπουλ με τους λιονέ για τον διεθνή μεσοεπιθετικό.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας Ζαν Μισέλ Ολάς μιλάει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Ζοσέ Μουρίνιο προκειμένου να πουλήσει τον Φεκίρ στους κόκκινους διαβόλους. Οι διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ έχουν παγώσει και ο Ολάς περιμένει πρόταση από την αιώνια αντίπαλο της ομάδας του Μέρσεσαϊντ, η οποία αν είναι καλή θα τον αναγκάσει να παραχωρήσει το μεγάλο αστέρι της Λιόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας ζητάει τουλάχιστον 80 εκατ. ευρώ για να πουλήσει τον Φεκίρ και η Λίβερπουλ είχε προσφέρει έως 70, προσφορά που αρνήθηκε αμέσως ο ισχυρός άνδρας των λιονέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ