Άρσεναλ : Ανανέωσε με τον Τσέιμπερς

Άρσεναλ : Ανανέωσε με τον Τσέιμπερς

Ο Καλούμ Τσέιμπερς υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Άρσεναλ, όπως ανακοίνωσαν οι Λονδρέζοι.

Ο Καλούμ Τσέιμπερς ανανέωσε τη συνεργασία του με την Άρσεναλ, με τους κανονιέρηδες να ανακοινώνουν τη συμφωνία με τον Άγγλο αμυντικό. Ο Τσέιμπερς έμεινε στην αγγλική ομάδα με τον Ουνάι Έμερι να δίνει τη συγκατάθεση του καθώς τον υπολογίζει κανονικά ενόψει της νέας σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 23χρονος στόπερ έχει αγωνιστεί σε 83 ματς με την αγγλική ομάδα από το 2014 όταν και μεταγράφηκε από τη Σαουθάμπτον. Επίσης έχει αγωνιστεί πέρσι σε 24 ματς, συμπεριλαμβανομένων οκτώ για το Europa League. Επίσης ο Τσέιμπερς είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Αγγλίας όπου έχει τρεις συμμετοχές όμως δεν βρέθηκε στην αποστολή των λιονταριών για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Στα 19 του μάλιστα πέτυχε και το πρώτο του γκολ στο φιλικό των Άγγλων επί της Νορβηγίας στο Γουέμπλεϊ.

Ο προπονητής των κανονιέρηδων, Ουνάι Έμερι μίλησε για το νέο συμβόλαιο του Τσέιμπερς τονίζοντας τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που ο Τσέιμπερς ανανέωσε το συμβόλαιο του μαζί μας. Έπαιξε έναν πολύ σημαντικό ρόλο την περσινή σεζόν και θα είναι μέρος των πλάνων μου και τη φετινή σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ