Ντε Λαουρέντις : «Ανανέωσε ο Κουλιμπαλί, απορρίψαμε προτάσεις 90.000.000 ευρώ»

Ντε Λαουρέντις : «Ανανέωσε ο Κουλιμπαλί, απορρίψαμε προτάσεις 90.000.000 ευρώ»

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις σχετικά με τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας του, Καλιντού Κουλιμπαλί.

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας του, τον Καλιντού Κουλιμπαλί, υποστηρίζοντας πως όχι μόνο υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους «παρτονοπέι» μέχρι το 2023, αλλά και ότι αρνήθηκε τρεις προτάσεις ύψους 90.000.000 ευρώ για τον 27χρονο!

«Ο Κουλιμπαλί είναι ο πιο δυνατός αμυντικός του κόσμου και ανανέωσε με εμάς για τα επόμενα πέντε χρόνια, παρά το γεγονός ότι δεχθήκαμε από τρεις ομάδες προτάσεις ύψους 90 εκατομμύρια ευρώ. Τις αρνήθηκα όλες», τόνισε χαρακτηριστικά για τον αμυντικό από τη Σενεγάλη.

Ο Κουλιμπαλί αποκτήθηκε έναντι 7.750.000 ευρώ από την Γκενκ το καλοκαίρι του 2014, ανεβάζοντας την αξία του κατακόρυφα με τη φανέλα της Νάπολι, στις 164 εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει ως ποδοσφαιριστής της, πετυχαίνοντας μάλιστα 8 γκολ. Για την περίπτωσή του έχουν ενδιαφερθεί αρκετές ομάδες της Premier League, με κυριότερη την Τσέλσι. Τόσο ο Αντόνιο Κόντε, όσο και ο Μαουρίσιο Σάρι έχουν τον Σενεγαλέζο σε μεγάλη εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ