Τσέλσι : Κουρτουά φεύγει-Όμπλακ έρχεται

Τσέλσι : Κουρτουά φεύγει-Όμπλακ έρχεται

Μετά το επίσημο αίτημα του Τιμπό Κουρτουά η Τσέλσι στρέφονται προς τον Γιαν Όμπλακ και δίνουν τα 100 εκατ. ευρώ της ρήτρας του

Ο Τιμπό Κουρτουά επέστρεψε στις προπονήσεις της Τσέλσι σήμερα, μετά από την άδεια λόγω του Μουντιάλ και ενημέρωσε τους ανθρώπους των Λονδρέζων και τον Μαουρίτσιο Σάρι ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα. Είχαν προηγηθεί και τα λόγια του ατζέντη του Βέλγου τερματοφύλακα τις προηγούμενες μέρες, αλλά τώρα επίσημα και από το στόμα του Κουρτουά ζητείται από τους «μπλε» να μη σταθούν εμπόδιο στη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως φαίνεται η διοίκηση της Τσέλσι, θα επιτρέψει στη «Βασίλισσα» να κάνει δικό της τον Κουρτουά, και ήδη ψάχνει για τον νέο βασικό τερματοφύλακα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ισπανικής «Mundo Deportivo» η Τσέλσι προσανατολίζεται να πληρώσει στην Ατλέτικο Μαδρίτης τη ρήτρα 100 εκατ. ευρώ του Γιαν Όμπλακ.

Βέβαια για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή πρέπει να τα βρει και ο Σλοβάκος τερματοφύλακας με τους Λονδρέζους, πράγμα όχι και τόσο εύκολο καθώς ο Όμπλακ είναι αρκετά ευχαριστημένος στους «ροχιμπλάνκος» και συν τοις άλλοις το ρόστερ της Ατλέτικο ενισχύθηκε αρκετά μέχρι τώρα στη μεταγραφική περίοδο. Τόσο ώστε να μπορεί να κοντράρει ακόμη περισσότερο Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ