Σλοτ: «Είναι γελοίο να αμφισβητεί κάποιος την αφοσίωση του Άρνολντ»

Σλοτ: «Είναι γελοίο να αμφισβητεί κάποιος την αφοσίωση του Άρνολντ»

Ο Άρνε Σλοτ μίλησε για τον Τρεντ Αλεξάντερ - Άρνολντ και την αφοσίωση του στη Λίβερπουλ και ήταν ξεκάθαρος.

Η Λίβερπουλ νίκησε και τη Λέστερ και ετοιμάζεται για φιέστα τίτλου κόντρα στην Τότεναμ την επόμενη αγωνιστική, με τον Άρνε Σλοτ να καταφέρνει να πάρει το πρωτάθλημα στην πρώτη του σεζόν στο Άνφιλντ.

Ο Ολλανδός τεχνικός είδε την ομάδα του να επικρατεί με το γκολ του Αλεξάντερ Άρνολντ στην έδρα της Λέστερ και να είναι αγκαλιά με τον τίτλο, με τον ίδιο τον Σλοτ όμως να υψώνει ασπίδα προστασίας στον παίκτη του για την κριτική που δέχεται από τον κόσμο.

Ο Σλοτ υπογράμμισε ότι ο Άγγλος μπακ είναι αφοσιωμένος στη Λίβερπουλ και τόνισε ότι είναι γελοίο κάποιος να το αμφισβητεί αυτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σλοτ για τον Άρνολντ:

«Είναι γελοίο να αμφισβητεί κάποιος την αφοσίωση του Τρεντ προς τον σύλλογο. Τη δουλειά που έριξε για να επιστρέψει σήμερα και για να βοηθήσει για έναν τόσο σημαντικό στόχο, όπως και τη δουλειά που έχει κάνει για τον σύλλογο, κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κατά τη γνώμη μου.

Όλες οι επικεφαλίδες θα έπρεπε να αναφέρονται σε αυτόν. Στο γκολ του και στις απίστευτες στιγμές που έχει χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια στη Λίβερπουλ», επεσήμανε ο Ολλανδός τεχνικός σε ερώτηση που του έγινε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ