Φούλαμ : Η πρώτη νεοφώτιστη που ξοδεύει 100+ εκατ. λίρες την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο

Φούλαμ : Η πρώτη νεοφώτιστη που ξοδεύει 100+ εκατ. λίρες την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο

Η Φούλαμ με τις μεταγραφές που έκανε το φετινό καλοκαίρι δείχνει ότι δεν έχει σκοπό απλώς να παλέψει για την παραμονή

Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο για τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ τελείωσε, με τη Φούλαμ να γίνεται η πρώτη νεοφώτιστη ομάδα που ξοδεύει πάνω από 100 εκατ. λίρες για μεταγραφές!

Το καλοκαίρι του 2013 ο Πακιστανοαμερικανός δισεκατομμυριούχος Σαΐντ Καν απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών των Λονδρέζων με ένα ποσό περίπου 170 εκατ. ευρώ. Την ίδια χρονιά η ομάδα υποβιβάστηκε από την Πρέμιερ Λιγκ και μετά από μία τετραετία στα γήπεδα της Τσάμπιονσιπ, επέστρεψε φέτος στη μεγάλη κατηγορία και πάλι. Με τις μεταγραφές που πραγματοποίησε το καλοκαίρι έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν έχει σκοπό απλώς να παλέψει για την κατηγορία και θέλει αφού εξασφαλίσει νωρίς τη σωτηρία να ψάξει οτιδήποτε καλύτερο.

Οι μεταγραφές της ομάδας του Λονδίνου που κόστισαν συνολικά λίγο πάνω από 100 εκατ λίρες είναι : Ζαν Μισέλ Σερί (Νις), Αλεξάντρ Μίτροβιτς (Νιουκάστλ), Άλφι Μόσον (Σουόνσι), Τζο Μπράιαν (Μπρίστολ Σίτι), Φάμπρι (Μπεσίκτας), Μαξίμ Λε Μαρσάν (Νις), Αντρέ Σίρλε (Ντόρτμουντ), Κάλουμ Τσέιμπερς (Άρσεναλ), Σέρχιο Ρίκο (Σεβίλλη), Τάιο Έντουν (Ίπσουιτς).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ