Ο Καντέ συνάντησε οπαδό της Άρσεναλ και του ζήτησε συγγνώμη για τη νίκη της Τσέλσι!

Ο Καντέ συνάντησε οπαδό της Άρσεναλ και του ζήτησε συγγνώμη για τη νίκη της Τσέλσι!

Ο Ενγκολό Καντέ συνεχίζει να κερδίζει τους πάντες με την αφοπλιστική ταπεινότητά του. Λίγο μετά τη νίκη της Τσέλσι επί της Άρσεναλ (3-2), συνάντησε έναν οπαδό των Κανονιέρηδων και του ζήτησε... συγγνώμη! Διαβάστε τι ακριβώς συνέβη.

Πριν ένα μήνα, ο Ενγκολό Καντέ όχι απλά κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά αποτέλεσε και έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της εθνικής Γαλλίας στην πορεία προς την κορυφή. Κι όμως, στη διάρκεια των εορτασμών της ομάδας του και βλέποντας τους συμπαίκτες του να βγάζουν τη μία φωτογραφία μετά την άλλη με το τρόπαιο στην αγκαλιά τους, ο αμυντικός μέσος της Τσέλσι ντρεπόταν να ζητήσει την κούπα!

Σήμερα (20/08) έγινε γνωστό ακόμη ένα επικό σκηνικό με πρωταγωνιστή τον 27χρονο, το οποίο υποδεικνύει την ταπεινότητα που τον διακρίνει. Περίπου ένα 24ωρο ύστερα από τη νίκη της Τσέλσι απέναντι στην  Άρσεναλ (3-2), ένας οπαδός των Κανονιέρηδων συνάντησε τον Γάλλο και του εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την ήττα της ομάδας του στο λονδρέζικο ντέρμπι, με τον Καντέ να ζητάει… συγγνώμη από τον φίλο της αντίπαλης ομάδας!

«Μόλις συνάντησα αυτόν τον άνθρωπο. Του είπα ότι ήμουν φίλος της Άρσεναλ και ότι ήμουν αναστατωμένος για τον αγώνα του σαββατοκύριακου (σ.σ. Τσέλσι – Άρσεναλ), αλλά αυτός χαμογέλασε και μου ζήτησε συγγνώμη. Τι τύπος!», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο φίλος της Άρσεναλ, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ποστάροντας και μία φωτογραφία με τον πρώην άσο της Λέστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ