Στάριτζ : 5 πιθανοί προορισμοί του αν φύγει από τη Λίβερπουλ

Στάριτζ : 5 πιθανοί προορισμοί του αν φύγει από τη Λίβερπουλ

Ο Ντάνιελ Στάριτζ έχει αποδεχτεί ότι θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ για να ξαναμπεί στα πλάνα του προπονητή της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτς ενόψει Μουντιάλ.

Ο Στάριτζ είναι έτοιμος να φύγει από τη Λίβερπουλ στην προσπάθειά του να ξανακερδίσει τη θέση του στο ρόστερ της Εθνικής Αγγλίας ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Άγγλος στράικερ έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς από το 2014 και μετά, οι οποίοι έχουν επηρεάσει σημαντικά την πρόοδό του. Δεν έχει πείσει τον προπονητή του, Γιούργκεν Κλοπ και γι’ αυτό η Λίβερπουλ κοιτάζει το μεταγραφικό παζάρι για την απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου σέντερ φορ.

Όπως και να ‘χει, ο Στάριτζ θεωρείται ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της χώρας. Ως εκ τούτου, ορισμένοι σύλλογοι θα δώσουν μάχη για να αποσπάσουν την υπογραφή του σε περίπτωση που αποχωρήσει εν τέλει από τους κόκκινους του Μέρσεϊσάιντ.

Συγκεκριμένα, πέντε αγγλικές ομάδες δείχνουν να είναι οι επικρατέστερες για την απόκτησή του.

Γουέστ Χαμ

Κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού, ο Στάριτζ είχε συζητήσεις με τους Λονδρέζους για τη μεταγραφή του στην ομάδα. Η αλήθεια είναι πως οι φίλοι της Γουέστ Χαμ δεν είναι ευχαριστημένοι με τον Άντι Κάρολ, καθώς ο Άγγλος φορ δεν έχει σκοράρει καθόλου φέτος σε 7 αγώνες. Το σύνολο του Ντέιβιντ Μόγιες βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού της Premier League και η πιθανή έλευση του Στάριτζ θα βοηθήσει σίγουρα την ομάδα, αν αναλογιστεί κανείς πως θα είναι δίδυμο με τον Μεξικανό στράικερ, Χαβιέρ Ερνάντες.

Έβερτον

Τα «ζαχαρωτά» απέτυχαν να κρατήσουν τον Ρομέλου Λουκάκου στις τάξεις τους το καλοκαίρι, επομένως θα χρειαστούν μια σημαντική προσθήκη στη γραμμή κρούσης τους. Μπορεί ο Στάριτζ να ανήκει στην μισητή Λίβερπουλ, ωστόσο αν μεταβεί εκεί θα έχει σίγουρα πολύ χρόνο συμμετοχής, που άλλωστε, αυτό είναι και το ζητούμενό του. Ούτε η Έβερτον τα πάει καλά φέτος στο αγγλικό πρωτάθλημα, ούσα 16η στη βαθμολογία και μόλις 2 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μάλιστα, είναι ήδη αποκλεισμένη και από το Europa League.

Κρίσταλ Πάλας

Ένας Κριστιάν Μπεντέκε δεν της αρκεί, καθώς βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα στο Νησί. Ο τεχνικός της ομάδας, Ρόι Χόντσον είχε αμέριστη εμπιστοσύνη στον Στάριτζ όταν προπονούσε την Εθνική Αγγλίας και μια πιθανή συνεργασία των δυο τους, μόνο καλό θα έκανε στον ποδοσφαιριστή. Βέβαια, η Πάλας έχει και τον Βιλφρίντ Ζαχά στις τάξεις της, με τον Ιβοριανό φορ να έχει καλή εικόνα στα τελευταία ματς. Έτσι, ένα δίδυμο ή τρίδυμο στην επίθεσή της με Μπεντέκε, Στάριτζ και Ζαχά θα βοηθούσε σίγουρα τον σύλλογο να πάρει τα πάνω του.

Νιουκάστλ

Οι «καρακάξες» παρουσιάζουν μια εντυπωσιακή εικόνα με δεδομένο ότι επανήλθε στη μεγάλη κατηγορία φέτος. Ωστόσο, παρουσιάζουν πρόβλημα στο σκοράρισμα με τον Στάριτζ να είναι ο κατάλληλος για να το λύσει αυτό. Ο περσινός πρώτος σκόρερ της Νιουκάστλ, Γκάιλ έχει σκοράρει μόλις 3 γκολ φέτος. Γι’ αυτό, ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Ράφα Μπενίτεθ επιθυμεί να δυναμώσει την επίθεσή του με μια μεταγραφή.

Σαουθάμπτον

Η Λίβερπουλ έχει αποκτήσει ορισμένους παίκτες από τη Σαουθάμπτον τα τελευταία χρόνια και μάλλον ήρθε η ώρα να αντιστραφούν οι ρόλοι. Με μόλις 9 γκολ σε 12 ματς, είναι εμφανές πως οι «Άγιοι» έχουν θέμα στο γκολ και ο προπονητής τους, Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο το γνωρίζει αυτό και θέλει να το λύσει. Ο βασικός επιθετικός της Σαουθαμπτον, Μανόλο Γκαμπιαντίνι δεν έχει αποδώσει όσο θα ήθελαν στην ομάδα, έχοντας 3 γκολ σε 12 αναμετρήσεις. Έτσι, οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου θα αναζητήσουν έναν επιθετικό για να πλαισιώσει την επίθεσή τους, προκειμένου να μην κινδυνέψει με υποβιβασμό στο τέλος της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ