Τότεναμ – Λίβερπουλ 1-2

Τότεναμ – Λίβερπουλ 1-2

Ούτε η Τότεναμ κατάφερε να σταματήσει την Λίβερπουλ η οποία έκανε το 5/5 για πρώτη φορά στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ

Η Λίβερπουλ νίκησε την Τότεναμ με 2-1, έκανε το 5/5 και βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επικράτησε δίκαια των Λονδρέζων στο Γουέμπλεϊ και συνέχισε το νικηφόρο σερί της την φετινή σεζόν.

Οι «ρεντς» έλεγξαν το παιχνίδι από το ξεκίνημα με τους γηπεδούχους να απογοητεύουν με την απόδοση τους. Ο Βαϊνάλντουμ στο 39′ και ο Φιρμίνο στο 54′ σκόραραν για τους φιναλίστ του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ δίνοντας ασφαλές προβάδισμα το οποίο στη συνέχεια προστάτευσε με προσεκτικό ποδόσφαιρο κατοχής.

Η ομάδα του Λονδίνου κατάφερε να μειώσει στο σκορ με τον Έρικ Λαμέλα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τα τελευταία δύο λεπτά της αναμέτρησης να περνούν χωρίς κάποια άλλη αξιοσημείωτη φάση. Έτσι η Λίβερπουλ βρίσκεται μόνη πρώτη, προσωρινά, και στέλνει ηχηρό μήνυμα στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Τότεναμ: Βορμ, Τρίπιερ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Ρόους, Ντεμπελέ (60′ Λαμέλα), Ντάιερ (83′ Γουανιάμα), Γουίνκς (73′ Σον), Έρικσεν, Κέιν, Λούκας Μόουρα

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ – Άρνολντ (90′ Μάτιπ), Γκόμες, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Κεϊτά (83′ Στάριτζ), Σαλάχ, Φιρμίνο (74′ Χέντερσον), Μανέ

https://twitter.com/ChampionsLeague/status/1040955369705676800

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ