Μουρίνιο για Πογκμπά: «Κανένας παίκτης δεν είναι μεγαλύτερος από τον σύλλογο»

Μουρίνιο για Πογκμπά: «Κανένας παίκτης δεν είναι μεγαλύτερος από τον σύλλογο»

Κανονικά στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι κόντρα στη Γουέστ Χαμ θα είναι ο Πολ Πογκμπά, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο στην συνέντευξη Τύπου. Ξεκαθαρίζοντας βέβαια πως κανένας παίκτης δεν είναι μεγαλύτερος από την ίδια την ομάδα.

Ένα κλιπ λίγο δευτερολέπτων με τον Πογκμπά να αγνοεί επιδεικτικά τον Ζοσέ Μουρίνιο «γέννησε» νέο κύμα αναταράξεων στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτό βέβαια ήταν μάλλον το κερασάκι στην τούρτα μιας ταραχώδους περιόδου στην κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ, με τον Πογκμπά να κριτικάρει την τακτική του Πορτογάλου και τον Πορτογάλο να τον καθαιρεί από τους αρχηγούς.

Όπως είναι λογικό, άπαντες περίμεναν πως και πως για την συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς κόντρα στην Γουέστ Χαμ, για να ρωτήσουν τον Πορτογάλο τεχνικό για τον εν λόγω συμβάν. Ο Special One τόνισε ότι έχει πολύ καλή σχέση με τον 25χρονο Γάλλο άσο, αν και ξεκαθάρισε ότι δεν θα ξαναπάρει τον περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας.

«Δεν υπάρχει καμία αντιπαράθεση, δεν με νοιάζουν οι κάμερες. Ποια αντιπαράθεση; Φτιάξατε μια απίστευτη ιστορία από 15 λεπτά προπόνησης. Αύριο παίζει, είναι ένας παίκτης σαν τους άλλους», δήλωσε ο πολύπειρος κόουτς την Παρασκευή (28/09).

«Κανένας παίκτης δεν είναι μεγαλύτερος από τον σύλλογο, αν είμαι ευχαριστημένος με τη δουλειά του παίζει, αν δεν είμαι δεν παίζει, είμαι πραγματικά ευχαριστημένος με τη δουλειά του αυτή την εβδομάδα, προπονήθηκε πολύ καλά. Είναι ένας καλός παίκτης»

Ερωτηθείς αν τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας θα μπορούσαν ενδεχομένως να επηρεάσουν τη φήμη της Γιουνάιτεντ, απάντησε: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μεγαλύτερη από οποιονδήποτε, πρέπει να το υπερασπιστώ αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ