«Μάχη Μάντσεστερ-Λίβερπουλ για τον Ράμσεϊ»

«Μάχη Μάντσεστερ-Λίβερπουλ για τον Ράμσεϊ»

Οι δύο ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ουαλού μέσου ο οποίος λογικά θα μείνει ελεύθερος από την Άρσεναλ

Για την υπογραφή του Άαρον Ράμσεϊ τον Ιανουάριο αναμένεται να «κονταροχτυπηθούν» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ σύμφωνα με τη «Mirror».

Ο 28χρονος άσος της Άρσεναλ βρίσκεται στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και από ότι φαίνεται μετά από μια δεκαετία με τους «κανονιέρηδες» θα αποχωρήσει από το σύλλογο.

Τα τελευταία χρόνια ο Ουαλός ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας του Λονδίνου, με αφορμή το οποίο φέρεται να αιτήθηκε τον διπλασιασμό των απολαβών του (περίπου 220 χιλ. ευρώ την εβδομάδα ) για να παραμείνει στο «Έμιρεϊτς».

Ωστόσο η Άρσεναλ δεν φάνηκε διατεθειμένη να προσφέρει τόσα χρήματα και όπως ανακοίνωσαν οι μάνατζερ του Ουαλού ποδοσφαιριστή είναι πιο πιθανή από ποτέ η αποχώρησή του.

Βλέποντας αυτή την εξέλιξη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και η Λίβερπουλ «τρίβουν τα χέρια τους», καθώς τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα μπορούν να υπογράψουν προσύμφωνο με τον ικανότατο μέσο και να ενισχύσουν χωρίς χρηματικό αντάλλαγμα την μεσαία γραμμή τους.

Αν και άλλες κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ράμσεϊ, σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ίδιος προτιμάει να παραμείνει στο Νησί και την Πρέμιερ Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ