Καντονά : «Αγαπώ τον Μουρίνιο, αλλά προτιμώ τον Γκουαρδιόλα»

Καντονά : «Αγαπώ τον Μουρίνιο, αλλά προτιμώ τον Γκουαρδιόλα»

Ο Ερίκ Καντονά σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Ζοσέ Μουρίνιο και τον Πεπ Γκουαρντιόλα λέγοντας πως θα προτιμούσε για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Καταλανό τεχνικό.

Ο Ερίκ Καντονά μίλησε για τον Ζοσέ Μουρίνιο και ξεκαθάρισε πως τον αγαπάει και τον εκτιμάει αλλά θα προτιμούσε να δει στην Μάντσεστερ Γιουναίτεντ τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο λόγος είναι πως ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο σε αντίθεση με τον Πορτογάλο, ο οποίος προσεγγίζει τα παιχνίδια με αμυντικό τρόπο. Βέβαια ο Γάλλος πρώην παίκτης της Γιουνάιτεντ χαρακτήρισε τον Μουρίνιο ως νικητή που θα συνεχίσει να νικάει.

«Παίζει με αυτό τον αμυντικό τρόπο, που δεν είναι η ταυτότητα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και ο Γκουαρδιόλα και ο Μουρίνιο είναι σπουδαίοι, αλλά προτιμώ το επιθετικό ποδόσφαιρο, όταν είναι πιο δημιουργικό. Είναι ο τρόπος που προσπαθούσα να παίζω σε όλη μου την καριέρα», δήλωσε o Γάλλος.

«Δε μπορώ να καταλάβω γιατί η Γιουνάιτεντ θα έπαιρνε έναν προπονητή που παίζει αμυντικά. Αγαπώ τον Μουρίνιο, αλλά προτιμώ να βλέπω τη Μπαρτσελόνα. Προτιμώ το ποδόσφαιρο του Γκουαρδιόλα και θα τον προτιμούσα ως προπονητή της Γιουνάιτεντ. Δεν βλέπω τη Μάντσεστερ Σίτι γιατί είναι η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά θα ήθελα πολύ να δω την ομάδα υπό τις οδηγίες του Γκουαρδιόλα», ανέφερε ο Καντονά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ