Λέστερ – Γουέστ Χαμ 1-1

Λέστερ – Γουέστ Χαμ 1-1

Η Γουέστ Χαμ προηγήθηκε εκτός έδρας κόντρα στη Λέστερ, αλλά έμεινε με 10 παίκτες στο 38’, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Λέστερ και ισοφάρισε στο 89’ με τον Ντιντί για το τελικό 1-1.

Η Λέστερ υποδέχτηκε τη Γουέστ Χαμ στο Κινγκ Πάουερ, για την 10η αγωνιστική της Premier League. Οι Αλεπούδες απείλησαν πρώτες αλλά είδαν το γκολ του Ιχεανάτσο μόλις στο 2’ να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Από εκεί και πέρα όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και βρήκαν το γκολ με τον Μπαλπουενά να νικά τον Σμάιχελ με διπλή προσπάθεια στο 30’ για το 1-0.

Ο Μαρκ Νομπλ όμως με μια ακατανόητη πραγματικά ενέργεια, αποβλήθηκε για πολύ σκληρό τάκλιν στο 38’ και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες. Από εκεί και πέρα η ισορροπίες στο ματς άλλαξαν και οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία κλείνοντας τα Σφυριά στο δικό τους μισό του γηπέδου.

Η Λέστερ πίεσε για το γκολ και κυριάρχησε πλήρως, αλλά το γκολ δεν έλεγε να έρθει. Ο Μαγκουάιρ στο 67’ είδε το δοκάρι να σταματά την κεφαλιά του και τελικά ο Ντιντί λύτρωσε τους γηπεδούχους από μια πολύ κακή ήττα στο 89’ όταν νίκησε με μακρινό σουτ τον Φαμπιάνσκι για μια δραματική ισοφάριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ