Η ανακοίνωση της Premier League για τον χαμό του ιδιοκτήτη της Λέστερ

Η ανακοίνωση της Premier League για τον χαμό του ιδιοκτήτη της Λέστερ

Επίσημη τοποθέτηση της διοργανώτριας αρχής μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Ταϊλανδού

Συντετριμμένη είναι τις τελευταίες ώρες η παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα, μετά την επίσημη ανακοίνωση θανάτου του ιδιοκτήτη της Λέστερ, Βιχάι Σριβανταναπράμπα.

Με επίσημη ανακοίνωση του εκτελεστικού προέδρου της Premier League, Ρίτσαρντ Σκάνταμορ, η διοργανώτρια αρχή εξέφρασε τη θλίψη της για την απώλεια του ιδιοκτήτη της ομάδας και των άλλων 4 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους, ενώ έστειλε μήνυμα στήριξης στα οικογενειακό πρόσωπα των εκλιπόντων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι συνάδελφοι μου στην Premier League και εγώ είμαστε συντετριμμένοι στο άκουσμα της είδησης πως ο ιδιοκτήτης της Λέστερ, Βιχάι Σριβανταναπράμπα και άλλοι τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην πτώση του ελικοπτέρου έξω από το «King Power Stadium» το βράδυ του Σαββάτου.

Τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας αλλά και οι εγκάρδιες σκέψεις μας στην οικογένεια Σριβανταναπράμπα, αλλά και στους φίλους και συγγενείς όσων ενεπλάκησαν σε αυτό το τραγικό δυστύχημα.

Ο Βιχάι ήταν ένας πραγματικός κύριος ο οποίος έδωσε χάρη στο ποδόσφαιρο με την ευγένεια του και θα μας λείψει υπερβολικά.

Η επίδρασή του στο Λέστερ -τόσο τον σύλλογο όσο και την πόλη- θα μνημονεύεται για πάντα.

https://twitter.com/premierleague/status/1056680943354892288

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ