Λέστερ : Η οικογένεια Σριβανταναπράμπα καταθέτει στεφάνι στον τόπο της τραγωδίας (pics&vids)

Λέστερ : Η οικογένεια Σριβανταναπράμπα καταθέτει στεφάνι στον τόπο της τραγωδίας (pics&vids)

Η οικογένεια του Βιχάι Σριβανταναπράμπα κατέθεσε στεφάνι στον τόπο της τραγωδίας του εκλιπόντος ιδιοκτήτη της Λέστερ, ενώ λίγη ώρα αργότερα κατέφθασαν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (29/10) η οικογένεια του εκλιπόντος ιδιοκτήτη της Λέστερ, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, βρέθηκε έξω από το King Power Stadium, στο σημείο που έλαβε χώρα το δυστύχημα με το ελικόπτερο και επέφερε το θάνατό του, προκειμένου να καταθέσει στεφάνι.

Όπως φαίνεται στα παρακάτω βίντεο, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, ενώ δεκάδες οπαδοί των Αλεπούδων βρίσκονταν εκεί για να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους.

Ο γιος του και αντιπρόεδρος του συλλόγου, Αγιαβάτ, η κόρη του, Βοραμάς, αλλά και η σύζυγός του, κατέθεσαν στεφάνι περνώντας πάνω από εκατοντάδες άλλες ανθοδέσμες που είχαν αφήσει εκεί οι φίλοι της αγγλικής ομάδας. Λίγες ώρες νωρίτερα η οικογένεια είχε ταξιδέψει εσπευσμένα από την Ταϊλάνδη, όπου και διαμένουν, στην Αγγλία.

Μάλιστα, λίγο αργότερα κατέφθασαν και οι ποδοσφαιριστές της Λέστερ στο γήπεδο, για τη σχετική τελετή που είναι προγραμματισμένη να ακολουθήσει.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ