Η Γιουνάιτεντ θα διαθέσει στον Μουρίνιο 100 εκατ. ευρώ για μεταγραφές

Η Γιουνάιτεντ θα διαθέσει στον Μουρίνιο 100 εκατ. ευρώ για μεταγραφές

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να σκάσει τρελά λεφτά για ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ με την κίνηση αυτή δείχνει την στήριξη της στον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού ζήτησε αρκετές μεταγραφές, όμως οι ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έκαναν πράξη την επιθυμία του. Μετά από δύο-τρεις μήνες και τα αποτελέσματα της αγγλικής ομάδας, η διοίκηση των κόκκινων διαβόλων θεωρεί ειλημμένη την μεταγραφική ενίσχυση και για αυτό είναι πρόθυμη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για την άμεση ενίσχυση στις θέσεις που πονάει.

Όπως αναφέρουν αγγλικά Μέσα οι άνθρωποι των κόκκινων διαβόλων είναι πρόθυμοι να διορθώσουν το καλοκαιρινό λάθος τους και είναι έτοιμοι να διαθέσουν στον Ζοσέ Μουρίνιο μπάτζετ 100 εκατ. ευρώ.

Ο Πορτογάλος θέλει να φέρει έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό στο Ολντ Τράφορντ και αυτή αναμένεται να είναι και η προτεραιότητα του, ενώ βλέποντας την κακή φόρμα στην οποία είναι η Ρομέλου Λουκάκου, θα εισηγηθεί και την απόκτηση ενός σέντερ-φορ, έτσι ώστε να τονωθεί και η επιθετική γραμμή της ομάδας.

Τέλος ο Special One στη συζήτηση του με τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ ζήτησε επιτακτικά την παραμονή τον Ντε Χέα, Πογκμπά και Μαρσιάλ, ενώ είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει ο Αλέξις Σάντσες από την ομάδα καθώς η προσφορά του είναι μηδαμινή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ