Δημοσιογράφος του BBC αποκάλυψε το ένοχο μυστικό του νεκρού ιδιοκτήτη της Λέστερ: «Ήταν μαζί με την ερωμένη-γραμματέα του»

Δημοσιογράφος του BBC αποκάλυψε το ένοχο μυστικό του νεκρού ιδιοκτήτη της Λέστερ: «Ήταν μαζί με την ερωμένη-γραμματέα του»

Αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη ο αθλητικογράφος του BBC, Νταν Ρόαν, μέσω Twitter για όσα είπε σε συνάδελφό του έξω από το γήπεδο της Λέστερ για την προσωπική ζωή του εκλιπόντος προέδρου της ομάδας, Βιχάι Σριβανταναπράμπα.

Η κόσμος του ποδοσφαίρου και ειδικά στην Αγγλία εξακολουθεί να παραμένει συγκλονισμένος μετά τον τραγικό χαμό του ιδιοκτήτη της Λέστερ Βιχάι Σριβανταναπράμπα στο δυστύχημα που είχε με την πτώση του ελικοπτέρου του λίγη ώρα μετά από παιχνίδι των αλεπούδων στο King Power Stadium.

Την ίδια ώρα και «άθελα» του, ρεπόρτερ του BBC προέβη σε μια ροζ αποκάλυψη όσον αφορά την προσωπική ζωή του Ταϊλανδού επιχειρηματία. Συγκεκριμένα  ο Νταν Ρόαν δεν πρόσεξε τη διπλανή κάμερα άλλου καναλιού που βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση και ακούγεται να λέει πως η γραμματέας και πρώην «βασίλισσα της ομορφιάς», Νουσάρα Σουκνάμα (έχασε επίσης τη ζωής της στο ίδιο δυστύχημα), ήταν και ερωμένη του Σριβανταναπράμπα!

«Η ερωμένη του που πέθανε στη συντριβή ήταν γνωστή και ως »μέλος του προσωπικού», δηλαδή ερωμένη… οικογενειάρχης», είπε ο απρόσεκτος ρεπόρτερ του BBC και πρόσθεσε για τον νεκρό ιδιοκτήτη της Λέστερ: «Αυτό όμως κάνεις αν είσαι δισεκατομμυριούχος ή γαλαζοαίματος. Είναι σχετικά αναμενόμενο, γι αυτό ας μην κρίνουμε».

Τα σχόλια που προκλήθηκαν  τόσο στο διαδίκτυο όσο και γενικότερα από το τηλεοπτικό κοινό ήταν έντονα με τον κόσμο να λέει ότι είναι ανήθικο αυτό που έκανε και ότι προσβάλει τη μνήμη ενός νεκρού αθρώπου. Ετσι ο δημοσιογράφος αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη μέσω Twitter για την… αποκάλυψή του: «Απλά θέλω να πω συγγνώμη για κάποια σχόλια που έγιναν σε μια ιδιωτική, off-air συζήτηση με έναν συνάδελφό. Δεν υπήρχε απολύτως καμία πρόθεση».

Να αναφέρουμε ότι όμορφη Σουκνάμα είχε κερδίσει τον τίτλο «Miss Intercontinental Thailand 2005», ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν προσωπική γραμματέας του προέδρου της Λέστερ, Αμφότεροι σκοτώθηκαν μαζί με ακόμη τέσσερα άτομα που επέβαιναν στο μοιραίο αεροσκάφος.

Δείτε το βίντεο με τα σχόλια του ρεπόρτερ του BBC τον Ταϊλανδό και την φερόμενη ως ερωμένη του

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ