Λαμέλα : Έτοιμος για την επιστροφή του

Λαμέλα : Έτοιμος για την επιστροφή του

Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει φέτος ο Έρικ Λαμέλα στον αυριανό αγώνα της Τότεναμ με την Λέστερ, καθώς ο Αργεντινός ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Ακριβώς 13 μήνες πέρασαν από την τελευταία συμμετοχή του Έρικ Λαμέλα με την φανέλα της Τότεναμ.

Ο Αργεντινός μέσος υπέστη, μετά το παιχνίδι απέναντι στη Λίβερπουλ για το αγγλικό Λιγκ Καπ τον Οκτώβριο του 2016, έναν σοβαρό τραυματισμό στο ισχίο που τον άφησε εκτός δράσης όλο αυτό το διάστημα.

Παρόλα αυτά ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, προπονείται κανονικά το τελευταίο διάστημα και όπως είπε και ο τεχνικός των Σπιρουνιών, Μαουρίσιο Ποκετίνο, είναι έτοιμος να αγωνιστεί στον αυριανό (28/11, 21:45) αγώνα απέναντι στη Λέστερ.

«Τα καλά νέα είναι πως ο Λαμέλα μπορεί να αγωνιστεί αύριο. Έχουμε βαρύ πρόγραμμα με αρκετούς αγώνες και είναι σημαντικό να είναι καλά όλοι οι παίκτες μας. Όμως δεν χρειάζεται να τον πιέσουμε γιατί ήταν εκτός δράσης ένα χρόνο. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πολλές απαιτήσεις από τον Έρικ, απλά είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε», ανέφερε ο Ισπανός κόουτς.

«Δεν είχαμε ποτέ αμφιβολίες για την ανάρρωση του. Εμπιστευτήκαμε το ιατρικό μας τιμ αλλά και τον ποδοσφαιριστή μας. Είναι πολύ δύσκολο για έναν παίκτη να επιστρέψει στην δράση μετά από ένα χρόνο απουσίας και γι’ αυτό δεν έχουμε ακόμα πολλές απαιτήσεις», κατέληξε ο 45χρονος προπονητής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ