Τρελαίνει… κόσμο ο αναγεννημένος Χολέμπας (vid+pics)

Τρελαίνει… κόσμο ο αναγεννημένος Χολέμπας (vid+pics)

Με δική του γκολάρα η Γουότφορντ πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στο ματς με την Σαουθάμπτον (1-1). Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού έχει συμμετοχή στα 6 από τα 17 γκολ της αγγλικής ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ έχει και τις περισσότερες πετυχημένες σέντρες ανά παιχνίδι στην Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Χοσέ Χολέμπας εμφανίστηκε ως «από μηχανής θεός» στο παιχνίδι της Γουότφορντ με την Σαουθάμπτον και με μία γκολάρα στο 82’ έσωσε την ομάδα του από την ήττα και της χάρισε έναν υπερπολύτιμο βαθμό (1-1). Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού σε μία από τις γνωστές του προωθήσεις βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή, έπιασε ένα ξερό μονοκόμματο σουτ και έστειλε την μπάλα συστημένη στα δίχτυα του Μακκάρθι.

Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του Χολέμπας σε 9 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα, με τον 34χρονο άσο να έχει βγάλει και τέσσερις ασίστ. Ο έμπειρος μπακ έχει αγωνιστεί συνολικά σε 804 λεπτά και έχει συμμετοχή στα 6 από τα 17 γκολ που έχει σκοράρει η ομάδα του στην Πρέμιερ Λιγκ. Εκτός από το ματς με την Σαουθάμπτον, είχε σκοράρει και στο παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας του Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Η Γουότφορντ είχε κερδίσει με 2-1 και ο Χολέμπας είχε κάνει το 2-0.

Σημαντική ήταν η συνεισφορά του και στις νίκες επί των Μπράιτον και Τότεναμ με 2-0 και 2-1 αντίστοιχα. Στα συγκεκριμένα παιχνίδια ο διεθνής μπακ έφτιαξε και τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του! Στο ματς με την Μπράιτον, για την 1η αγωνιστική, «σέρβιρε» τα γκολ στον Ρομπέρτο Περέιρα (35’, 54’), ενώ στον αγώνα με τους Πετεινούς έκανε… πάρτι και σμπαράλιασε την άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 69’ έδωσε την ασίστ στον Τρόι Ντίνι και στο 76’ έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Κρεγκ Κάθκαρτ για το 2-1. Κανένας άλλος αμυντικός στην Πρέμιερ Λιγκ δεν εμπλέκεται σε περισσότερα γκολ από τον πρώην μπακ των Ολυμπιακού και Ρόμα!

Ο Χοσέ Χολέμπας πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και έχει κερδίσει με το σπαθί του μια θέση στη βασική ενδεκάδα της Γουότφορντ. Ο Χάβι Γκράθια και οι οπαδοί της αγγλικής ομάδας πίνουν νερό στο όνομά του και υποκλίνονται στη σπουδαία κλάση του. Ο 34χρονος μπακ διαπρέπει στο φετινό πρωτάθλημα και φιγουράρει στην πρώτη θέση με τους παίκτες με τις περισσότερες πετυχημένες σέντρες ανά αγώνα! Συγκεκριμένα, έχει 2.4 ανά παιχνίδι, με τον Τρίπιερ να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας με 2.3 και τον Ντιν στην τρίτη με 2.1, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι Σίγκουρντσον και Μουτίνιο με 1.9 έκαστος. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στο εν λόγω ποστ για το σπουδαίο επίτευγμα του έμπειρου άσου οι Αγγλοι τον χαρακτηρίζουν ως έναν «φονικό αριστερό μπακ».

Ο πρώην «ερυθρόλευκος» μπακ είναι ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας του και έχει βοηθήσει τα μέγιστα στη εκπληκτική πορεία της Γουότφορντ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Το συγκρότημα του Γκράθια βρίσκεται στην 7η θέση, έχοντας συγκεντρώσει 20 βαθμούς σε 12 αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ