Ανακοίνωσε Ρανιέρι η Φούλαμ! (pic)

Ανακοίνωσε Ρανιέρι η Φούλαμ! (pic)

Ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς αποτελεί παρελθόν από την Φούλαμ και ο Κλαούντιο Ρανιέρι ανακοινώθηκε κι επίσημα ως ο νέος προπονητής των Λονδρέζων.

Ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς έγινε ο πρώτος προπονητής που απολύθηκε φέτος στην Premier League, από την Φούλαμ η οποία δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του. Και το όνομα αυτού, Κλαούντιο Ρανιέρι!

Ο Ιταλός που το 2016 οδήγησε την Λέστερ σε έναν από τους μεγαλύτερους άθλους στην ιστορία του ποδοσφαίρου κατακτώντας το πρωτάθλημα, καλείται να αναγεννήσει την Φούλαμ που παρά τις μεταγραφές πολλών εκατομμυρίων το περασμένο καλοκαίρι, βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας.

Ο Ρανιέρι επιστρέφει στους πάγκους μετά τον Μάιο όταν και είχε απολυθεί από την Ναντ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Φούλαμ ανέφερε:

«Είναι τιμή να δεχθώ την πρόσκληση και την ευκαιρία του κ. Καν να αναλάβω την Φούλαμ, ένα φανταστικό σύλλογο με παράδοση και ιστορία. Ο στόχος της Φούλαμ δεν πρέπει ποτέ να είναι μόνο να επιβιώσει στην Premier League. Πρέπει να είμαστε πάντοτε ένας δύσκολος αντίπαλος και πρέπει να επιδιώκουμε να πετύχουμε. Η ομάδα έχει εξαιρετικό ταλέντο που είναι αντίθετο με τη θέση της στη βαθμολογία. Ξέρω ότι αυτή η ομάδα είναι πολύ ικανή για πολύ καλύτερες εμφανίσεις, για τις οποίες θα δουλέψουμε αμέσως καθώς ετοιμαζόμαστε για το ματς με τη Σαουθάμπτον».

https://twitter.com/FulhamFC/status/1062635034182606848

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ