Τζέσε Λίνγκαρντ : Δύο γκολ σε δύο ματς με την εθνική Αγγλίας, δύο γκολ σε 31 ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τζέσε Λίνγκαρντ : Δύο γκολ σε δύο ματς με την εθνική Αγγλίας, δύο γκολ σε 31 ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ έχει πετύχει δύο γκολ στις τελευταίες δύο συμμετοχές με την εθνική Αγγλίας, όσα δηλαδή και στα τελευταία 31 ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Δείτε ποια ήταν τα δύο ματς που κατάφερε να βρει δίχτυα.

Δύο γκολ, στις δύο τελευταίες συμμετοχές. Πρώτα με αντίπαλο τις ΗΠΑ σε φιλική αναμέτρηση στην Αγγλία και έπειτα απέναντι στην Κροατία, στο ματς που χάρισε την πρόκριση στα Λιοντάρια στο Φάιναλ Φορ της League A του Nations League. Ο Τζέσε Λίνγκαρντ άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό του ματς με τους Αμερικανούς και ισοφάρισε στο 78ο εκείνου με τους Κροάτες. Προφανώς αυτό σημαίνει πως στα δύο τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει με την εθνική Αγγλίας, έχει σκοράρει δύο φορές.

Ποιο είναι το αντίστοιχο διάστημα φορώντας τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; 31 ματς! Ναι, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έχει βρει δίχτυα δύο φορές στα τελευταία 31 παιχνίδια με τους Κόκκινους Διαβόλους! Το τελευταίο γκολ του με τη Γιουνάιτεντ το είχε πετύχει απέναντι στην Τσέλσι στις 25 Φεβρουαρίου του 2018, ενώ το ακριβώς προηγούμενο κόντρα στην Έβερτον στη 1 Ιανουαρίου του ίδιου έτους.

Ο Λίνγκαρντ έχει εξελιχθεί σε σημαντικό «κρίκο» της Γιουνάιτεντ του Ζοζέ Μουρίνιο, αλλά ακόμα σημαντικότερο της Αγγλίας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, με την οποία έχει καταγράψει 22 εμφανίσεις και τέσσερα τέρματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ