Τσέλσι – Φούλαμ 2-0

Τσέλσι – Φούλαμ 2-0

Μετά την επιβλητική νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Europa League, η Τσέλσι δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει με 2-0 της Φούλαμ στο Στάμφορντ Μπριζ και να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο σερί απώλειες στην Premier League.

Η Τσέλσι αρχίζει να βρίσκει το δρόμο της ξανά. Ή τουλάχιστον αυτό ευελπιστεί. Μετά από δύο διαδοχικές απώλειες στην Premier League, κόντρα στην Έβερτον (0-0) και την Τότεναμ (3-1), οι Μπλε πρώτα επιβλήθηκαν του ΠΑΟΚ με 4-0 και εν συνεχεία κέρδισαν με 2-0 τη Φούλαμ στο Στάμφορντ Μπριζ.

Το σκορ άνοιξε στο 4′, έπειτα από ένα εξαιρετικό κλέψιμο του Ενγκολό Καντέ στη μεσαία γραμμή, με τον Γάλλο μέσο να έχει στη συνέχεια της φάσης και την ασίστ στον Πέδρο για το 1-0 της ομάδας του Μαουρίτσιο Σάρι.

Όσο για το δεύτερο τέρμα, ο Εντέν Αζάρ σέρβιρε ύστερα από υπέροχη συνεργασία των γηπεδούχων και ο Λόφτους-Τσικ σκόραρε για δεύτερο σερί ματς, σφραγίζοντας το τρίποντο της Τσέλσι στο 82′. Οι Μπλε ανέβηκαν στους 31 βαθμούς και (έστω προσωρινά) επέστρεψαν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρίντιγκερ, Νταβίντ Λουίζ, Μάρκος Αλόνσο (78′ Τζαπακόστα), Καντέ, Ζορζίνιο, Κόβατσιτς (67′ Λόφτους-Τσικ), Αζάρ, Πέδρο, Ζιρού (79′ Μοράτα).

Φούλαμ: Σέρχιο Ρίκο, Κρίστι, Οντόι, Μόουσον, Λε Μαρσόν, Σερί, Τσέιμπερς, Γιόχανσεν (46′ Αγιτέ), Κέρνι (76′ Κεμπανό), Μίτροβιτς, Σεσενιόν (46′ Καμαρά).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ