Στα 45 εκατ. ευρώ, κοστίζει η «ελευθερία» του Ποκετίνο

Στα 45 εκατ. ευρώ, κοστίζει η «ελευθερία» του Ποκετίνο

O Αργεντινός προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, σύμφωνα και με τους μπουκμέικερς, είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος για τον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

Μπορεί ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ να ανακοινώθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το τέλος της σεζόν, ως προσωρινός διάδοχος του Ζοσέ Μουρινιο, η ποδοσφαιρική Αγγλία όμως ασχολείται από τώρα με εκείνον που θα φτάσει το καλοκαίρι στο Οld Traford.

O Αργεντινός προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, σύμφωνα και με τους μπουκμέικερς, είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος για τον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων». Η διοίκηση των οποίων, θα χρειασθεί 45 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Τόσα χρήματα είχαν ζητήσει το καλοκαίρι οι Λονδρέζοι από τον Φλορεντίνο Πέρεθ, όταν τους κτύπησε την πόρτα για να τον πάρει στην Ρεάλ Μαδρίτης, ούτε λίρα δεν πρόκειται να κάνουν πίσω, όπως λένε τα βρετανικά ΜΜΕ, όταν επιχειρήσει το ίδιο και η Γιουνάιτεντ.

Κάτι που δεν θα κάνει η ομάδα του Μάντσεστερ για πρώτη φορά, αλλά για τρίτη, αμέσως μετά τον Φέργκιουσον και λίγο μετά την πρώτη κρίση με τον Μουρίνιο.

Η Τότεναμ περιμένει το νέο της στάδιο, οι κορυφαίοι παίκτες είναι δεμένοι με μακροχρόνια συμβόλαια και οι Λονδρέζοι έχουν μεγάλους στόχους. Όμως κάποιοι στην Αγγλία υποστηρίζουν, ότι ίσως είναι η ιδανική στιγμή της εξόδου για τον Ποκετίνο, που μετά από πέντε χρόνια, έχει γράψει Ιστορία στον πάγκο Τότεναμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ