Επίθεση Πογκμπά σε Μουρίνιο: «Τα έβαλε με λάθος παίκτη»

Επίθεση Πογκμπά σε Μουρίνιο: «Τα έβαλε με λάθος παίκτη»

Ο Γάλλος μέσος της Γιουνάιτεντ «οργίασε» στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας του, μαθαίνοντας την απομάκρυνση του Ζοσέ Μουρίνιο από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου

Δεν είναι μυστικό ότι οι σχέσεις του Ζοσέ Μουρίνιο με αρκετούς παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν φτάσει σε οριακό σημείο κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που οδήγησαν την διοίκηση του αγγλικού συλλόγου στην απομάκρυνση του Πορτογάλου προπονητή.

Ένας από τους παίκτες που είχε πολύ μεγάλη κόντρα με τον Μουρίνιο ήταν ο Πογκμπά και ο Γάλλος μέσος «οργίασε» στην χθεσινή προπόνηση της Μάντσεστερ, έχοντας μάθει πως ο Μουρίνιο αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας.

Το ρεπορτάζ που δημοσιεύει σήμερα η αγγλική εφημερίδα Sun είναι ενδεικτικό της… ευφορίας του διεθνούς μεσοαμυντικού. «Νόμιζε ότι μπορεί να με κοροϊδεύει και ήθελε να στρέψει τους οπαδούς εναντίον μου. Τα έβαλε με λάθος άνθρωπο» φώναζε ο Πογκμπά κατά την διάρκεια της προπόνησης.

Σ’ εκείνο το σημείο υπήρξε παρέμβαση του Μίκαελ Κάρικ, ο οποίος παραμένει στο τεχνικό επιτελείο της Γιουνάιτεντ, με τον παλαίμαχο μέσο της Γιουνάιτεντ να λέει στους παίκτες του. «Η ομάδα μπορεί να διώξει τον οποιονδήποτε δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις που υπάρχουν. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το θυμάστε πάντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ