Γουότφορντ – Τσέλσι 1-2 (vid)

Γουότφορντ – Τσέλσι 1-2 (vid)

Οι Μπλε πέρασαν από την έδρα της Γουότφορντ, με τον Αζάρ να πετυχαίνει και τα δύο γκολ των Λονδρέζων – Μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση από τον Χολέμπας, που είχε την ασίστ στο γκολ του Περέιρα.

Χριστουγεννιάτικο σόου από τον Εντέν Αζάρ! Ο Βέλγος σούπερ σταρ πήρε από το χέρι την Τσέλσι και την οδήγησε στη νίκη επί της Γουότφορντ του Χοσέ Χολέμπας με 2-1, για την 19η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

O αστέρας των Μπλε σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του και τη βοήθησε να πάρει ένα υπερπολύτιμο τρίποντο στη μάχη που δίνει για την τετράδα. Ο Ελληνας μπακ από την άλλη, πραγματοποίησε μία ακόμα πολύ σπουδαία εμφάνιση στα βρετανικά γήπεδα και μάλιστα ήταν αυτός που έβγαλε την ασίστ στο εντυπωσιακό γκολ του Περέιρα. Η εξαιρετική εμφάνιση του Χολέμπας, ωστόσο, δεν ήταν αρκετή για να γλιτώσει η ομάδα του την ήττα.

O Αζάρ μάλιστα έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της Τσέλσι, καθώς έγινε μόλις ο 10ος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που φτάνει τα 100 γκολ! Μια σπουδαία επίδοση από τον Βέλγο, που έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στο αποψινό ματς.

Η Τσέλσι ξεκίνησε καλύτερα στο Βικαρέιτζ Ρόουντ και στο 11’ έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Ουίλιαν πέρασε και τον τερματοφύλακα, αλλά το πλασέ του σταμάτησε στο δοκάρι. Ό,τι δεν κατάφερε ο Βραζιλιάνος το έκανε στο 45’ ο Αζάρ. Ο Βέλγος μετά την εξαιρετική μπαλιά του Κόβατσιτς πέρασε και τον Φόστερ, γράφοντας το 1-0. Η απάντηση της Γουότφορντ, ωστόσο, ήταν άμεση.

Ο Χολέμπας έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Περέιρα με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Τσέλσι για το 1-1. Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου οι Λονδρέζοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Αζάρ να σκοράρει από την άσπρη βούλα για το 2-1. Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλες τρεις ευκαιρίες με τους Ουίλιαν, Καντέ και Αζάρ, χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν τρίτο γκολ.

Με αυτή τη νίκη η Τσέλσι έφτασε τους 40 βαθμούς και προσπέρασε στην τέταρτη θέση την Αρσεναλ, ενώ παράλληλα βρίσκεται στο -4 από την τρίτη Μάντσεστερ Σίτι. Η Γουότφορντ από την άλλη έμεινε στην 9η θέση με 27 πόντους.

Γουότφορντ (Χάβι Γκράθια): Φόστερ, Φεμενία, Καμπασέλε (16′ Μαριάπα), Κάθκαρτ, Χολέμπας, Ντουκουρέ, Καπού, Σέμα (67′ Κίνα), Περέιρα, Ντεουλοφέου (82′ Σαξές), Ντίνι

Τσέλσι (Μαουρίτσο Σάρι): Κέπα, Ρούντιγκερ, Νταβίντ Λουίζ, Μάρκος Αλόνσο, Αθπιλικουέτα, Κόβατσιτς (81′ Μπάρκλεϊ), Ζορζίνιο, Καντέ, Γουίλιαν, Αζάρ, Πέδρο (43′ Χάντσον-Οντόι).

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ