Η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για Ισραηλινό και ο Σαλάχ δυσφορεί

Η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για Ισραηλινό και ο Σαλάχ δυσφορεί

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ φέρεται να σκέφτεται μέχρι και να φύγει από τη Λίβερπουλ αν προχωρήσει η μεταγραφή του Μοάνες Νταμπούρ από την Σάλτσμπουργκ.

Η Λίβερπουλ αναζητά έναν επιθετικό, που θα αποτελέσει το back up του Ρομπέρτο Φιρμίνο, και ο Μοάνες Νταμπούρ είναι στο στόχαστρο της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο 26άχρονος φορ από το Ισραήλ κάνει θραύση με τη Σάλτσμπουργκ, σε 65 αγώνες έχει σημειώσει 33 γκολ και ήδη με δημοσιεύματα από την Αγγλία, ήδη «μάτι» του συλλόγου έχει παρακολουθήσει τον παίκτη της πρωταθλήτριας Αυστρίας.

Πιθανή απόκτηση του Ισραηλινού όμως θα δημιουργήσει πρόβλημα με τον Μοχάμεντ Σαλάχ καθώς όπως σημειώνει δημοσίευμα της «Jerusalem Post« ο Σαλάχ δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον Νταμπούρ, ​λόγω της αντιπαλότητας ανάμεσα στις δύο χώρες, αν και σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, από το περιβάλλον του Σαλάχ δεν ανησυχούν για πιθανή αντίδρασή του.

Θυμίζεται πως ο Σαλάχ το 2014, αγωνιζόμενος στη Βασιλεία, είχε αρνηθεί να δώσει το χέρι του στους παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μια εβδομάδα αργότερα στο Ισραήλ, ο Αιγύπτιος είχε επιλέξει αντί χειραψίας να χαιρετήσει τους παίκτες της ισραηλινής ομάδας με γροθιά…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ