Κλοπ: «Για εμένα η Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Κλοπ: «Για εμένα η Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Το εγκώμιο της προσεχούς αντιπάλου της Λίβερπουλ, έπλεξε ο προπονητής των Reds Γιούργκεν Κλοπ που όπως επισήμανε για να νικήσει η ομάδα του πρέπει να είναι «τολμηροί, γεμάτοι επιθυμία, θυμωμένοι»

Η Λίβερπουλ ταξιδεύει στο Μάντσεστερ για τη μάχη κορυφής με την Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα (03/01) και ο Γιούργκεν Κλοπ έβγαλε το… καπέλο στους Πολίτες και τον προπονητή τους, τονίζοντας παράλληλα ότι μια ήττα δεν σημαίνει και αυτόματα απώλεια του φετινού τίτλου! υπέβαλε με τη σειρά του τα σέβη του στον αντίπαλο, εξηγώντας ότι η ήττα δεν θα σημάνει και απώλεια τίτλου.

Μετά τον Πεπ που ισχυρίστηκε ότι οι Reds είναι αυτή την στιγμή η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, ήρθε ο Γερμανός κόουτς να υποστηρίξει το… αντίστροφο στη συνέντευξη τύπου πριν τη μεγάλη μεταξύ τους μάχη (αύριο, 22:00), συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής:

«Το έχουμε αισθανθεί όλοι μας σε αρκετές περιπτώσεις. Πρόκειται πραγματικά για μία πολύ σκληρή ομάδα, με έναν εκπληκτικό προπονητή. Για να νικήσουμε, θα πρέπει να είμαστε τολμηροί, γεμάτοι επιθυμία, θυμωμένοι. Και όχι μόνο οι παίκτες, αλλά όλοι μας. Άλλα υπάρχει βέβαια και ο αντίπαλος, που το έχω πει καιρό τώρα, ότι για εμένα είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Το πιστεύω 100% και αφορά τον τρόπο που παίζουν, όσα βγάζουν στο γήπεδο και όσα έχουν πετύχει».

Όσο για το ενδεχόμενο ήττας: «Εάν χάσουμε, ο κόσμος θα σκεφτεί ότι αφήνουμε ξανά να γλιστρήσει από τα χέρια μας ή κάτι τέτοιο. Για εμάς όμως δεν είναι έτσι η κατάσταση. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να παίζουμε, να παλεύουμε. Ολα τα άλλα είναι φόβοι και ιστορίες. Αυτό που δεν μου αρέσει μόνο, είναι ότι κάποιοι οπαδοί μας ήδη πανηγυρίζουν. Αυτό το θεωρώ έλλειψη σεβασμού. Αν είναι να συμβεί, θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί όταν πρέπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ