Η Τότεναμ θέλει να «κλέψει» τον Ραμπιό από την Μπαρτσελόνα

Η Τότεναμ θέλει να «κλέψει» τον Ραμπιό από την Μπαρτσελόνα

H Τότεναμ είναι διατιθέμενη να προσφέρει 20 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Αντριέν Ραμπιό, μπαίνοντας «σφήνα» στις διαπραγματεύσεις του παίκτη με την Μπαρτσελόνα.

Η επιθυμία της Μπαρτσελόνα να κάνει δικό της τον Αντριέν Ραμπιό είναι δεδομένη, ωστόσο σύμφωνα με μέσα από το εξωτερικό οι «μπλαουγκράνα» δεν έχουν έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη, παρά το γεγονός ότι οι διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών οδηγούσαν προς τα εκεί.

Ισπανικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι συνομιλίες σταμάτησαν εξαιτίας του θανάτου της γιαγιάς του Γάλλου, ωστόσο το υπόλοιπο διάστημα που ακολούθησε η πλευρά του Ραμπιό δεν είχε καμία επικοινωνία με την Μπάρτσα, ενώ αρκετά Μέσα κάνουν αναφορά ότι έπαιξε το ρόλο της η ανακοίνωση της απόκτησης του Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Αυτό το γεγονός θέλει να εκμεταλλευτεί και η Τότεναμ, που σύμφωνα με αγγλικά ρεπορτάζ προσπαθεί να μπει «σφήνα» και να αποκτήσει τον παίκτη. Μάλιστα, η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο παρουσιάζεται έτοιμη να δαπανήσει 20 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν τον 23χρονο άσο με κανονική μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ