Η Κάρντιφ δεν πληρώνει τη Ναντ για τη μεταγραφή του Σάλα

Η Κάρντιφ δεν πληρώνει τη Ναντ για τη μεταγραφή του Σάλα

Ο Εμιλιάνο Σάλα αποκτήθηκε έναντι 17 εκατ. ευρώ, όμως αγνοείται λόγω της εξαφάνισης του αεροσκάφους που επέβαινε, με αποτέλεσμα η Κάρντιφ να μην προτίθεται να πληρώσει τη Ναντ για τον Αργεντινό.

Ο Εμιλιάνο Σάλα είχε ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από τη Ναντ στην Κάρντιφ πριν μερικές μέρες για ένα ποσό της τάξεως των 17 εκατ. ευρώ. Όμως η μοίρα φαίνεται πως του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, καθώς το αεροπλάνο που επέβαινε για να μεταβεί στην πόλη της ουαλίας εξαφανίστηκε πάνω από τη Μάγχη με αποτέλεσμα να αγνοείται μέχρι και σήμερα.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής πήγε στη Γαλλία να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, όμως η πτήση του από τη Νάντη στη Μεγάλη Βρετανία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, με το αεροσκάφος να «χάνεται». Όλος ο κόσμος προσεύχεται να βρεθεί κάποιος ίχνος από τον ποδοσφαιριστή και το αεροπλάνο, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται με έξοδα της οικογένειας, αλλά και φίλων και απλών φιλάθλων που θέλουν να βοηθήσουν.

Μπορεί λοιπόν άπαντες να αγωνιούν με τον εντοπισμό του Σάλα, όμως υπάρχουν και κάποιες λεπτές γραμμές που έχουν να κάνουν σχετικά με την ολοκλήρωση της μεταγραφής από τη Ναντ στην Κάρντιφ. Η ουαλική ομάδα είχε υπογράψει με τον παίκτη και είχε «τελειώσει» τη μεταγραφή, αλλά ο παίκτης δεν εμφανίστηκε ποτέ, καθώς αγνοείται με το Piper Malibu στα νερά της Μάγχης.

Η Κάρντιφ με δεδομένο πως έχει συμφωνήσει με τη Ναντ για το ποσό των 17 εκατ. ευρώ (εκ των οποίων τα 6 μπροστά) πρέπει να καταβάλλει τα χρήματα όμως δεν προτίθεται να το κάνει. Σύμφωνα με την Telehraph, η Κάρντιφ εκτιμά ότι δεν πρέπει να δώσει τα λεφτά αφού ο παίκτης δεν είναι στη διάθεση της και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να αποφύγει να πληρώσει.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ίσως κινηθεί ακόμα και νομικά για να διεκδικήσει χρήματα, διότι η πτήση οργανώθηκα από τον μάνατζερ του παίκτη. Πρόκειται να κινηθεί κατά του ατζέντη του παίκτη, αλλά και κατά της ασφαλιστικής εταιρείας προκειμένου να δικαιωθεί δικαστικά και να πάρει χρήματα αλλά και να μην πληρώσει τη Ναντ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η γαλλική ομάδα παρακολουθεί τις εξελίξεις και περιμένει να δει τι θα κάνει η Κάρντιφ, ενώ αν δεν λάβει τα χρήματα είναι δεδομένο πως κι εκείνη θα κινηθεί νομικά. Παράλληλα, λεφτά δικαιούται και η Μπορντό που είχε τα «τροφεία» του Σάλα προτού πάει στη Ναντ κι από ότι φαίνεται οι τρεις ομάδες θα βρεθούν στα δικαστήρια για να δικαιωθούν με τα χρήματα της μεταγραφής, την ώρα που ο 28χρονος επιθετικός αγνοείται και πιθανότατα να μην βρεθεί ζωντανός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ