Σοκάρουν νέες αποκαλύψεις για τον Σάλα και τον μάνατζερ του

Σοκάρουν νέες αποκαλύψεις για τον Σάλα και τον μάνατζερ του

Συνεχίζουν να βγαίνουν στη φόρα συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με τη μοιραία πτώση του αεροσκάφους που επέβαινε ο Εμιλιάνο Σάλα, αλλά και με τον μάνατζερ που ετοίμασε το ταξίδι που φέρεται να του έλεγε ψέματα.

Πριν από περίπου δύο βδομάδες το αεροπλάνο που επέβαινε ο Εμιλιάνο Σάλα εξαφανίστηκε πάνω από τη θάλασσα της Μάγχης, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κάρντιφ να αγνοείται μέχρι και σήμερα, μαζί με τον πιλότο της πτήσης.

Τα συντρίμμια που βρέθηκαν στην Ολλανδία δεν ήταν από το Piper Malibu, με αποτέλεσμα να συνεχίζονται οι έρευνες με έξοδα της οικογένειας και απλών φίλαθλων για την εντόπιση του Σάλα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως σήμερα η γαλλική L’Equipe προέβη σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση της εξαφάνισης, αλλά και της μεταγραφής του Σάλα, με την έγκυρη εφημερίδα να κάνει αναφορά στον ατζέντη του παίκτη που έκλεισε τη μεταγραφή στην Premier League.

Παράλληλα στο δημοσίευμα τονίζεται πως ο μάνατζερ έλεγε ψέματα στον παίκτη, ενώ η γαλλική εφημερίδα αποκαλύπτει το email που έστειλε ο μάνατζερ, Γουίλι ΜακΚέι στον Σάλα εκείνη την ημέρα, λίγο πριν πετάξει από τη Γαλλία στην Αγγλία και στη συνέχεια εξαφανιστεί. Ακόμα γίνεται αναφορά στα ψέματα που είχε διαρρεύσει για να ανεβάσει την αξία του παίκτη.

«Εμιλιάνο, ονομάζομαι Γουίλι ΜακΚέι. Δεν μας ενδιαφέρουν τα προσωπικά σου, η περιουσία σου, τα μπέιμπισιτινγκ. Δεν μας αφορούν, δεν είναι πρόβλημά μας. Εμείς θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά. Κάνουμε μεταγραφές, έχουμε περισσότερες από 600: του Ντρογκμπά, του Παγέ και άλλων.

Λέγεται ότι δεν θέλεις να πας στην Κάρντιφ. Πρέπει να ξέρεις ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από την Γουέστ Χαμ ή την Έβερτον είναι ψέματα που διέρρευσα εγώ για να ανέβει η τιμή σου. Διαφορετικά κανείς δεν σε ξέρει, κανείς δεν παρακολουθεί το γαλλικό πρωτάθλημα» είναι τα κυνικά λόγια του ατζέντη, ο οποίος στη συνέχεια επιχείρησε να… γλυκάνει τον παίκτη γράφοντας του:

«Σε ό,τι σε αφορά, πάντως, έχουμε μιλήσει με ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι, η Λίβερπουλ. Σε πιστεύουμε και κάποια στιγμή μπορούμε να σε προωθήσουμε εκεί. Μπορείς να ρωτήσεις και άλλους παίκτες και να δεις ότι είναι ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες μας. Δεν τους λέμε ότι θα είμαστε σαν πατεράδες τους. Και αυτοί που το λένε, δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για σένα».

Και ολοκληρώνει το email του ο ΜακΚέι: «Άποψή μου είναι πως αν δεν πας τώρα στην Premier League θα το μετανιώσεις».

Ο ίδιος ατζέντης ήταν αυτός που ανέλαβε να οργανώσει την πτήση του Σάλα απ΄τη Γαλλία στην Αγγλία. Μετά την εξαφάνιση του αεροσκάφους όμως ο ΜακΚέι μίλησε για τον Αργεντινό επιθετικό και τόνισε στη L’Equipe ότι «είναι ένας απόλυτος εφιάλτης για εμάς».

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο ΜακΚέι είχε προσλάβει έναν πιλότο τον Ντέιβιντ Χέντερσον για να πετάξει το αεροσκάφος πάνω από τη θάλασσα της Μάγχης, όμως εκείνος αποφάσισε να δώσει χρήματα στον χωρίς άδεια μηχανολόγο, Ντέιβιντ Ίμποτσον για να πετάξει στη θέση του. Η δικαιολογία ήταν πως το αεροσκάφος ήταν καινούρια τεχνολογίας και δεν μπορούσε να το πετάξει εκείνος. Ακόμα ο Σάλα είχε ζητήσει από την Κάρντιφ να επιστρέψει μόνος του στην Ουαλία και όχι με μια πτήση όπως όλες οι άλλες, καθώς πλέον είχε στοιχίσει 17 εκατ. ευρώ και ο σύλλογος έκανε πράξη την επιθυμία του να ταξιδέψει με ιδιωτικό αεροσκάφος.

Αυτό που σημειώνεται στο τέλος είναι πως ο Ίμποτσον αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και ο Χέντερσον πλήρωσε για εκείνον το δωμάτιο του ξενοδοχείου στη Γαλλία αλλά και τα έξοδα της πτήσης με τη δική του κάρτα. Τελικά όλα τα στοιχεία που δόθηκαν για την πτήση ήταν του Χέντερσον ενώ αυτός που πέταξε το αεροσκάφος ήταν ο Ίμποτσον και άπαντες γνώριζαν πως ο πρώτος επέβαινε στη μοιραία πτήση. Όπως αναφέρει η L’Equipe σύντομα θα βγουν στη φόρα και νέες αποκαλύψεις, ενώ οι προσπάθειες εντοπισμού συνεχίζονται πλέον με αμείωτους ρυθμούς αν και μοιάζει αδύνατον ο Σάλα και ο πιλότος να είναι ζωντανοί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ