Σόλσκιερ: «Ο ιδιοκτήτης της Μόλντε μου είπε να μην επιστρέψω πίσω»

Σόλσκιερ: «Ο ιδιοκτήτης της Μόλντε μου είπε να μην επιστρέψω πίσω»

Ο Νορβηγός τεχνικός αποκάλυψε όσα του είπε ο ιδιοκτήτης της Μόλντε, τον καιρό που ήταν να πάει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ πραγματοποιεί ονειρεμένη πορεία στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την ομάδα να έχει κερδίσει τα 8 από τα 9 παιχνίδια που έχει δώσει υπό τις οδηγίες του.

Μάλιστα, ο Νορβηγός προπονητής φαίνεται να έχει τις… ευλογίες του ιδιοκτήτη της Μόλντε, καθώς όπως δήλωσε, του είπε να πάει στην Αγγλία, να το απολαύσει και να μην επιστρέψει.

«Μόλις μίλησα στον ιδιοκτήτη και του είπα ότι με ζήτησε η Γιουνάιτεντ κι ενώ ήξερε ότι πάντα αυτό ήταν το όνειρό μου, μου είπε «πήγαινε, απόλαυσέ το και σε παρακαλώ μην επιστρέψεις πίσω». Και οι δύο ιδιοκτήτες μου ευχήθηκαν τα καλύτερα γιατί ήξεραν πως ήταν κάτι που είχα ονειρευτεί. Ήταν φανταστικό το γεγονός πως είχα την υποστήριξή τους. Αν γυρίσω στη Μόλντε, θα κάνω το καλύτερο δυνατό, αλλά εξαρτάται από το πότε θα συμβεί αυτό. Ελπίζω ότι θα δω σύντομα την οικογένειά μου, γιατί αυτό είναι το μοναδικό αρνητικό με τη δουλειά μου», είπε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ