Ενδιαφέρον Άρσεναλ και Τότεναμ για Μαχρέζ

Ενδιαφέρον Άρσεναλ και Τότεναμ για Μαχρέζ

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ θέλει να φύγει από τη Λέστερ, με τις Άρσεναλ και Τότεναμ να παραμονεύουν για την απόκτησή του.

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ μπορεί να αγωνίζεται κανονικά στην Λέστερ, παρόλα αυτά θέλει απεγνωσμένα να αποχωρήσει από τις αλεπούδες.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έχει την στήριξη του Κλοντ Πιέλ, καθώς είναι βασικό στέλεχος των πρωταθλητών του 2016, όμως έχει δηλώσει πως θέλει να πάει σε μία ομάδα επιπέδου Champions League.

Από αυτήν την κατάσταση θέλουν να επωφεληθούν η Άρσεναλ και η Τότεναμ. Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Sun», οι δύο ομάδες του Λονδίνου παρακολουθούν τις εξελίξεις στην ομάδα της Λέστερ και ετοιμάζουν προτάσεις για να κάνουν δικό τους τον Αλγερινό εξτρέμ την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Μαχρέζ ακούγεται για λογαριασμό της Άρσεναλ, καθώς ο διεθνής Αλγερινός είχε φτάσει μία ανάσα από τους κανονιέρηδες το καλοκαίρι του 2016, με την μεταγραφή του όμως να μην ολοκληρώνεται.

Ο Μαχρέζ είναι παίκτης της Λέστερ από το καλοκαίρι του 2013, όταν ακόμα οι Αλεπούδες αγωνίζονταν στην Τσάμπιονσιπ. Έχει 154 συμμετοχές και 39 γκολ, ενώ την σεζόν 2015-2016 κατέκτησε την Premier League και αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ