Πελεγκρίνι για Κλοπ: «Έχει συνηθίσει να νικάει με οφσάιντ»

Πελεγκρίνι για Κλοπ: «Έχει συνηθίσει να νικάει με οφσάιντ»

Έξω φρενών ήταν ο προπονητής της Γουέστ Χαμ Μάνουελ Πελεκρίνι με... τα παράπονα του Γιούργκεν Κλοπ προς τους διαιτητές της μεταξύ τους αναμέτρησης.

Κάτι από… Superleague θυμίζει τις τελευταίες ώρες το κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης με τον προπονητή της Γουέστ Χαμ να είναι έξαλλος με τα παράπονα που έκανε προς τους διαιτητές ο Γιούργκεν Κλοπ.

Η Λίβερπουλ κόλλησε στο 1-1 με τα Σφυριά και ο Γερμανός κόουτς είδε το +7 να εξανεμίζεται. Οι Reds προηγήθηκαν με γκολ του Μανέ που δεν θα έπρεπε να μετρήσει καθώς ο Μίλνερ που κάνει την σέντρα είναι σε θέση οφσάιντ.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Κλοπ διαμαρτυρήθηκε έντονα στους διαιτητές κάτι που εκνεύρισε τον προπονητή της Γουέστ Χαμ με αποτέλεσμα να έχουν διάλογο σε υψηλούς τόνους μεταξύ τους.

Εν συνεχεία, όταν ο Χιλιανός κόουτς ρωτήθηκε για το περιστατικό, τόνισε:  «Ο Κλοπ έχει συνηθίσει να νικάει με γκολ οφσάιντ. Είχε νικήσει (σ.σ. ως προπονητής της Ντόρτμουντ) μέσα στη Μάλαγα με ένα γκολ που ήταν 7 μέτρα οφσάιντ. Οπότε δεν μπορεί να διαμαρτύρεται για τίποτα».

https://twitter.com/SoccerAM/status/1092541840472096772?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1092541840472096772&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sdna.gr%2Fpodosfairo%2Fpremier-league%2Farticle%2F564154%2Fpelegkrini-gia-klop-exei-synithisei-na-nikaei-me-ofsaint

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ