Προσφέρει χρήματα και… Βεράτι για Πογκμπά η Παρί

Προσφέρει χρήματα και… Βεράτι για Πογκμπά η Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πογκμπά και φέρεται έτοιμη να προσφέρει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πολλά εκατ. ευρώ αλλά και τον Μάρκο Βεράτι ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Την αποχώρηση του Πολ Πογκμπά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συνεχίζουν να θεωρούν πιθανή στην Αγγλία και η Παρί Σεν Ζερμέν περιμένει την ευκαιρία της.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από το Νησί, αλλά και από τη Γαλλία, ο διεθνής μέσος δεν έχει αποφασίσει αν θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο Ολντ Τράφορντ και η ομάδα του Παρισιού θα κάνει πρόταση το καλοκαίρι για την απόκτηση του.

Η Παρί δείχνει ενδιαφέρον και μάλιστα τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι άνθρωποι του γαλλικού συλλόγου έχουν ήδη επικοινωνήσει με τον Ιταλό μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα.

Η Μάντσεστερ φέρεται έτοιμη να τον παραχωρήσει, αν η Παρί δώσει το ίδιο ποσό, περίπου 115 εκατ. ευρώ, που έδωσε η αγγλική ομάδα για να τον αποκτήσει από τη Γιουβέντους. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ένα άλλο σενάριο, θέλει την Παρί έτοιμη να παραχωρήσει ως αντάλλαγμα και τον Μάρκο Βεράτι για να πείσει τη Γιουνάιτεντ να της παραχωρήσει τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ