Ντε Μπρόινε : «Δεν έχω ευχηθεί ποτέ τραυματισμό αντιπάλου μου»

Ντε Μπρόινε : «Δεν έχω ευχηθεί ποτέ τραυματισμό αντιπάλου μου»

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε μίλησε για την δήλωση του Πολ Πογκμπά ενόψει του ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα σε Σίτι και Γιουνάιτεντ και ξεκαθάρισε πως αυτός δεν έχει ευχηθεί ποτέ τραυματισμό αντιπάλου του.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε απάντησε στην προκλητική δήλωση του Πολ Πογκμπά, όπου ευχήθηκε να τραυματιστούν κάποιοι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι για να μειωθεί η διαφορά. Ο Βέλγος σταρ των πολιτών μίλησε στην Manchester Evening News και υπογράμμισε πως οι προκλητικές δηλώσεις του Γάλλου της Γιουνάιτεντ είναι χαζομάρες.

Επίσης τόνισε πως ο ίδιος ποτέ δεν έχει ευχηθεί κάτι παρόμοιο για κάποιον αντίπαλό του, ενώ τελειώνοντας είπε πως η ομάδα του κοιτάει απλά να κάνει σωστά τη δουλειά της.

Αυτά είναι χαζομάρες, δεν τα υιοθετώ και δεν μου αρέσουν. Αν κάποιος πιστεύει ότι είναι μοιραίο και σκέφτεται το Karma τότε είναι δικαίωμά του. Εγώ προσωπικά δεν έχω ευχηθεί ποτέ να τραυματιστεί αντίπαλός μου και πάντα θέλω ν’ αντιμετωπίζω την πιο δυνατή ομάδα και τους πιο δυνατούς παίκτες. Δεν με απασχολεί τι λέει ο Πογκμπά. Είναι τρομερός παίκτης, αλλά πήρε κόκκινη και θα απουσιάσει. Τον γνωρίζω λίγο… Εμείς απλά πρέπει να κοιτάμε τη δουλειά μας» ανέφερε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ