Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Στο παιχνίδι για Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Στο παιχνίδι για Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς

Σκάουτ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε στην Ιταλία το σαββατοκύριακο για να δει από κοντά τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς της Λάτσιο.

Οι μνηστήρες γύρω από το όνομα του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς ολοένα και αυξάνονται. Οι εμφανίσεις του 22χρονου Σέρβου της Λάτσιο έχουν τραβήξει τα βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Τελευταία ομάδα που τον τσέκαρε ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι κόκκινοι διάβολοι έστειλαν σκάουτ το σαββατοκύριακο στην Γένοβα προκειμένου να παρακολουθήσει τον νεαρό μέσο στην αναμέτρηση των «Λατσιάλι» με αντίπαλο με την Σαμπντόρια (1-2). Ματς που ο Σάβιτς όχι μόνο ήταν από τους διακριθέντες των Ρωμαίων, αλλά σκόραρε και το γκολ της ισοφάρισης.

Αν η Γιουνάιτεντ θέλει να τον αποκτήσει;  Θα πρέπει να δώσει μάχη με τις Μάντσεστερ Σίτι και Γιουβέντους που επίσης ενδιαφέρονται. Η τιμή του Σέρβου χαφ αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στο 80 εκατ. ευρώ και αναμένεται να ανέβει το καλοκαίρι, καθώς θα συμμετάσχει το Μουντιάλ της Ρωσίας για λογαριασμό της Σερβίας.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με όσα είπε ο ατζέντης του, Ματέγια Κέτσμαν, ο Σάβιτς περνάει καλά στη Λάτσιο, καθώς έχει θέση βασικού και είναι πολύ δύσκολο να φύγει.

«Υπάρχει ενδιαφέρον από πολλούς συλλόγους. Όμως (ο Σάβιτς) θέλει να είναι χαρούμενος, να παίζει, να εξελίσσεται και να γίνει από τους καλύτερους στη θέση του. Είναι δύσκολο να φύγει από τη Λάτσιο γιατί έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν. Θα δούμε τι θα γίνει, μέχρι τώρα τα πάει πολύ καλά με τον Σιμόνε Ινζάγκι που είναι εξαιρετικός προπονητής και είναι χαρούμενος στη Λάτσιο», ανέφερε ο πρώην παίκτης της Τσέλσι.

Τα στατιστικά του διεθνή Σέρβου:

 

Δείτε βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του Σάβιτς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ